2777
2789
عنوان

کنسرت 😍

140 بازدید | 10 پست

کنسرت چه خواننده هابی رفتین و کدومارو دوست دارین دوباره برین؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
حمید هیراد

خوب بود؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادمهر عقیلی؟🥹

یسسس  خیلیی دوسش دارم 

معین هم خوبه حالا بدک نی

شرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنسرت اگه ۲۰ شم هی 🤣 از ۴ اینا دارم میخونم تا ۲ هم مدرسه بودم 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

یسسس خیلیی دوسش دارم معین هم خوبه حالا بدک نیشرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنس ...

شادمهر عشقه واقعا

واقعا خوشبحالت

چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش که چرا انقدر وابسته ایی 

لامصب درسا سخته خودم حالم خوب نیست چندد ماهه شبا راحت نمیخوابم درس میخونما بدم میخونم معروفم به خرخرونی👀ولی از استرس درس از خواب میپرم 

خیلی بده

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش ...

کلاس چندمی عزیزم