2777
2789
عنوان

گوشی 6s کی داره

36 بازدید | 6 پست

اکثرا یه چیزی ویدیو‌یا ..حذف میکنم فضا باز نمیشه؟خیلی ناراحتم

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

حیطه داخلی و رمش چنده؟

سامسونگ اس ۶ منظورته یا یه مدل دیگه؟

. برنامه هایی که لازم نداری رو حذف  کن و کیفیت عکس ها و فیلم های تو گوشیت رو بیار پایین

با عکس خواستی تا روش کم کردن حجمشون رو بگم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیطه داخلی و رمش چنده؟سامسونگ اس ۶ منظورته یا یه مدل دیگه؟. برنامه هایی که لازم نداری رو حذف کن و ک ...

اپل ۶اس منظورمه فضا باز نمیشه اکثرا میگن‌باید فلش کنی اونم‌معلوم‌نیست جواب بده یانه

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
حافظه داخلی و رمش چنده؟

64gig

اپل ۶اس منظورمه فضا باز نمیشه اکثرا میگن‌باید فلش کنی اونم‌معلوم‌نیست جواب بده یانه

خخواستی برنامه ها و ... رو بزار رو یه گوشی دیگه یا لپ تاپ 

اگه برنامه هات و پیام ها و .... ضروری نیست ریست فکتوری کن

میتونی فبل ریست فکتودی از گوشی پشتیبان بگیری که من خیلی بلو نیستن چجوریه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین