|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
فدات گل نازم یه مدتِ طولانی حوصله نداشتم روبراه نبودم زیاد نمیومدم سایت امروز سایت باز کردم کامنتتو ...
خدانکنه قشنگم🫂
الان بهتری عزیزم؟🥲
منم یه ماه نبودم به درخواست خودم تعلیق بودم دیروز در اومدم
عزیزدلم منم کلی خوشحال شدم دیدمت😍
فدات شم من که خوبی از خودته مهربونم
قربونت مهربونیت بشم❤️
ای بد نیستم خداروشکر عزیزدلی بمونی برام همیشه 🫂مواظب خودتو خوبیات باش😘😘😘❤️❤️
همیشه خوب باشی عزیزدلم🥲❤️
فدات شم عزیزدلمی❤️❤️