2777
2789
عنوان

شپش سر

313 بازدید | 34 پست

بچها داداش من پیش دبستانیه شپش گرفته از مدرسه حالا قبل اینکه ما بفهمیم امروز صبح شونه‌ی منو زد به سرش من اصلا خونه نبودم که مانع اینکار بشم خلاصه بعد از ظهر اومدم و دهبار اون شونه رو به سرم زدم مامانم اومد خونه گفت داشت شپش داره 

مامانم که نگاه کرد چیزی نبود اما من خیلی میترسمممم 

بعد خودمم خیلی تمیزم هروز حموم از موقعی که فهمیدم 3 بار رفتم دارم دیونه میشم یعنی با اون شونه انتقال پیدا نکرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به نظافت و حمام نداره

اصلا ببین من خیلی رعایت میکنم الان تنها نگرانیم

اینکه این پسره از طریق اون شونه بهم انتقال داده باشه باید چیکار کنم الان

اصلا ببین من خیلی رعایت میکنم الان تنها نگرانیماینکه این پسره از طریق اون شونه بهم انتقال داده باشه ...

برو دکتر پوست مو میبینه میگه داری یا نه 

فقط برو دکتر مامان اینا ببینن فایده نداره

مال من مامانم دید گفت شپشه موهامو پسرونه کردم رفتم دکتر گفت شورس😐😑

به کف سر و تا ۴ سانتی موهات سس مایونز بزن بذار ۸ ساعت بمونه رو موهات بعد برو تو حموم بشور بره  حتی اگه داشته باشی از بین میره البته برای داداشت این کار رو باید هر هفته یکبار انجام بدید به مدت دوماه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
به کف سر و تا ۴ سانتی موهات سس مایونز بزن بذار ۸ ساعت بمونه رو موهات بعد برو تو حموم بشور بره حتی ا ...

ببین خودمم خیلی میترسم داداشم که هیچی 

خودم حتی اگه نداشته باشم شامپو رو بزنم ایراد نداره

برو دکتر پوست مو میبینه میگه داری یا نه فقط برو دکتر مامان اینا ببینن فایده ندارهمال من مامانم دید گ ...

ینی انقد شبیح ب همن ک قابل تشخیص نیستن؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
ببین خودمم خیلی میترسم داداشم که هیچی خودم حتی اگه نداشته باشم شامپو رو بزنم ایراد نداره

شامپو خوب نمیکنه الان چندساله تو تابستون یه موج شپش میاد و همه میگیرن. مردم انقدر شامپو زدن بدن سیستم ایمنی شپش ها مقاوم شده ب این چیزا.  سس مایونز تنها چیزیه ک من دیدم همیشه جواب داده. چون وقتی میمونه روی سر روغن میندازه واون روغن شپش هارو خفه میکنه .هر شپش یک هفته زمان نیاز داره ک ازتخمش دربیاد و بالغ بشه و بتونه مجدد تخم گذاری بکنه.  اگه رو موهات تخمش هم هست هر هفته یک بار به مدت دوماه مداوم باید سس بزنی تا خوب بشه کاملا

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!