2777
2789
عنوان

هوا هوای دونفرست

208 بازدید | 23 پست

انقدر هوا خوب و بهاری شده که امروز بیشتر از همیشه احساس تنهایی و سینگلی کردم ، دلم میخواست باهاش کل شهر و قدم بزنم

باور کنید تابستون از خدام بود که اصلا هیچ یاری ندارم 😭😂 

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من صبح بیرون بودم سرد بوددد بهار کجا بود🤦🏼‍♀️😂

اینجا هم هی سرد و گرم میشه ولی خب هوای خوبیه 😂

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

وای من صبح بیرون بودم سرد بوددد بهار کجا بود🤦🏼‍♀️😂

اره شهر مام سرررده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خوش به حال جایی که هستید مشخصه هوای خوبی داره که اینو نوشتید...

ما خوزستانیا هیچ وقت هوامون دو نفره نمیشه بلکه همیشه هوای جهنمی و هیچ نفره داشتیم     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

ما تو خونه یخ زدیم

پری روز هوا خوب بود

دیروز.  امروز خیلی سرد شده

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

خوش به حال جایی که هستید مشخصه هوای خوبی داره که اینو نوشتید...ما خوزستانیا هیچ وقت هوامون دو نفره ن ...

هیچی بدتر از گرما نیست 

واقعا منتظر این فصل بودم😂

ما تو خونه یخ زدیمپری روز هوا خوب بوددیروز. امروز خیلی سرد شده

فکر کنم دیگه وقتشه وسایل گرمایشی رو راه انداخت😂

فکر کنم دیگه وقتشه وسایل گرمایشی رو راه انداخت😂

اره واقعا هوا سرد شده

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸