2777
2789
قدردانی شوهر خیلی خوبه واقعا خوشبختی میاره من هیچوقت شوهرم قدردانم نبوده بااینکه خیلییی پشتش بودمو ه ...

نمیدونم چیبگم ولی حق باشماست این قدردانی ها حتی اگ زبونی هم باشع دل و خوش میکنه شوهرتونم حتما یروزی براتون همشو جبران مبکنه عزیزممم😍😍

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

نمیدونم چیبگم ولی حق باشماست این قدردانی ها حتی اگ زبونی هم باشع دل و خوش میکنه شوهرتونم حتما یروزی ...

انشالله همیشع قدردانت باشه عزیزم همیشه خوشی تو زندگیتون باشه

انشالله

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همیشع قدردانت باشه عزیزم همیشه خوشی تو زندگیتون باشهانشالله

مرسیی فداتبشممممم همچنین😘😍

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

واییییی قلبم پر از حس خوب شدددعاشق همچین تایپیکایی هستممماشالله به هردوتاتونعشقت ابدی و پایدار خواهر ...

ممنونمممم فداتشممم عزیزدلممی 😍😍😘😘😘

اره واقعا کاش یروز همه تاپیکای نی نی سایت پر از حس خوب باشع و بجای دعواهاشون از لحضه های قشنگشون هم بگن 

مرسیی فداتشممم😘😍

قربونت جانم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!