2777
2789

پریشب بود ک سرکار بود افتاد تاندوم دستش ضربه دید آتل گرفتیم و گفتن ی ۲هفته استراحت کنه خوب نشد جراحی🥺🥺از دیروز ک خونه هست صبح براش صبحوننه آماده میکنم چون دستش درد میاد و با ی دستم سختش مبشه اول ب شوهرم صبحونه میدم بعد خودم میخورم بعدم مهمونا اومدن عیادت و احوال پرسی ک خودم تنها پذیرایی کردم و ... رفتن و منم باز خونرو تمیز  کردم برا شوهرم میوه ریز کردم و ابمیوه و کمپوت و اینا گرفتم خلاصه ک این ۲روز از غذا خوردن و لباس عوض کردنش و جا ب جا شدنش همه با خودم بود چون پاشم درد میکنه 

امروز گفت رو تخت نفسم میگیره ،بردمش نزدیک در تراس براش لحاف و بالش گذاشتم و بازم میوه دادم بهش نمیدونم یهو دیدم عمبق نگام میکنه گفتم چیه تازگی دارم اینجوری زوم شدی ؟با بغض گف دیدی همشون رفتن و فقط تو موندی 🥺🥺گفتم خب معلومه میمونم زنتمااا گفت مامانم داداشام مامان بابای تو همشون یساعت بعنوان مهمون اومدن پذیرایی شدن و رفتن فقط تو شدی عصای ذستم 🥲🥲من کلا هیچی نگفتم نمیدونسم چیبگم زدم تو فاز شوخی گفتم چ عجب نگفتی وضیفته؟گفت وضیفه؟نه هیچکس وظیفه ایی نداره از معرفتته ک یساله پای داشت و نداشتم موندی با همچی ساختی و الانم بیکار شدم افتادم گوشع خونه انقذ حوصلمو داری بهم میرسی ،اینجا دیگ واقعا سکوت کردم باز گفت ب جان خودت ک انقدر دوستت دارم برات همچی و جبران میکنم وقتی با دست شکسته اومدم غش کردی فهمیددم کجای زندگیتم وقتی مثه ی مادر برام پرستاری میکنی فهمیدم کجای زندگیمی 🥺🥺🥲

حرفاش قشنگ بودن مثه ی لالایی بوداااا ولی من بغض کردم بغض کردم از حرفاش ک بوی غم و شرمندگی میدادن کاش زودتر خوب شه چون میدونم چقدر سختشع 🥺🥲هعیی دیشبم میگف خدا هیچ  مردی و خونه نشین نکنه 🥺☹️اخرش دق میکنم بخاطر حرفاش 🥺🥲

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر قدر دان و مهربونه، خودتم قلب مهربونی داری. امیدوارم این روزها هم به خوبی بگذره و تهش خیر باشه براتون

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

چقدر خوب که آدمه با صفتییه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

خدا برا هم نگهتون داره  از عشق تون ذره ای کم نشه خانوم عباس اقا

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

عزیزم خداروشکر قدر دان و مهربونه، خودتم قلب مهربونی داری. امیدوارم این روزها هم به خوبی بگذره و تهش ...

انشالهه ممنونم ازتون 🥲😘

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید