2821
2789
عنوان

تغییر دستگاه لیزر

1049 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دو جلسه لیزر رفتم دستگاهش ژلی بود دستگاه تیتانیوم بود الان میخام برم یه دستگاه ژلی دیگه الکساندر اشکال دارع؟چون نمیتونم قبلی رو برم راهم دوره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دقیقا دو جلسه تیتانیوم رفتم ژلی بود بدم اومد رفتم کندلاخداروشکر راضی بودم الان تو شارژمدستگاهتو ...

اجی بعد برگشت نداشتن؟اخه دیدم نینی سایت میگفتن اگر عوض کنی موهات بیشتر میشه من خودم خیلی کم موهم 

اجی بعد برگشت نداشتن؟اخه دیدم نینی سایت میگفتن اگر عوض کنی موهات بیشتر میشه من خودم خیلی کم موهم

نه خیالت راحت برگشت نداره

واسه من که خوب بود دستگاهمو عوض کردم

الانم افتاد تو شارژ تا سه چهار ماه دیگه ...

باید دستگاه جدیدت قوی تر قبلی باشه ولی در کل الکس و تیتانیوم هیچ کدوم خوب نیستن

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود با ژل ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود 

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه مناسب تر بود

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

نه خیالت راحت برگشت ندارهواسه من که خوب بود دستگاهمو عوض کردمالانم افتاد تو شارژ تا سه چهار ماه دیگه ...

سلام عزیزم خوبی ،میشه بگی دستگاه رولی خوبه یا شاتی؟؟

میگن تیتانیوم جدید اومده وخوبه 

فرقشون چیه از بابت تایپ پوستی روشن و موهای سیاه و تقربیا کم ،کدوم دستگاه جوابه

گیج شدم بین شاتی و رولی نمیدونم کدومو برم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز