2777
2789
عنوان

طلا زیر یک گرم شماره نداره

1822 بازدید | 18 پست

دخترا من ی پلاک گردنبند کوچیکی گرفته بودم

طلا فروش گفت چون وزنش زیر ۱ گرمه شماره نداره و کاغذ خرید ندارن

شماهم خریدین با وزن کم همینطور بود ؟

بعد قشنگ پرداخت شده بود تو طلا سازی رنگو روش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پلاک برای دخترم خریدم، همین تازگیا اتفاقا 

سفارشی هم گرفتم، زیر یک گرمه، اما کد 750 رو داره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

طلا زیر گرم فاکتور نداره . اره اکثرا کد ندارن چون جایی نداره که کد بزنن

چطور میگی نداره؟ داره که 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بستگی داره بعضی هاشون شماره ندارن من الان بعضی دستبند طلا هام شماره ندارن چون زیر یه گرم هم بود فاکتور ندادن بهم البته بعضی ها زیر یک گرم هم فاکتور میدن یه دستبند دیگه دارم زیر یک گرم هم روش شماره داره هم فاکتور 

فاکتور. منظورتون ؟؟؟ آره منم ی گوشواره داد گفتن فاکتور نمی‌خواد زیر یک گرم .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من یه پلاک برای دخترم خریدم، همین تازگیا اتفاقا سفارشی هم گرفتم، زیر یک گرمه، اما کد 750 رو داره

چند سال پیش از خوزستان خریدم ۵۰۰ هزار

گفتم شاید یارو راست میگه طلا فروش خودشو ضایع نمیکنه ؛

باید برم نشون بدم مشکوکه 🥲

مرسی عزیزم 💕

چند سال پیش از خوزستان خریدم ۵۰۰ هزارگفتم شاید یارو راست میگه طلا فروش خودشو ضایع نمیکنه ؛باید برم ن ...

قربونت ایشالا که طلاست 

چون چن نفر دیگم گفتن که کد نداره و فاکتورم نمیدن