2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهر عجول و دخالت گر

500 بازدید | 26 پست

نوه ي خواهرش دندون دراورده بعد بدون اينكه از من نظر بخواد و بهم خبر بده از طرف من هديه خريده داده بهشون.

اخر شب زنگ زده ميگه تشكر كرد سوتي نده!!!

اصلا ادم حسابم نكرده كه سرمه دارم از طرف تو ميخرم كه منم بگم باشه ممنون يا بگم نه زحمت نكش خودم چيز ديگه مد نظر دارم.

كلا اخلاقش اينه منو ادم اهني فرض كرده كه نه عقل دارم نه دل دارم نه نظر دارم ...

انگار خودم صلاح خودمو نميدونم!!!انگار نه انگار منم ادمم دوست دارم خودم تصميم بگيرم!!!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکرپولشو ازتون نمیگیره بیخیال شو.بعدشم شاید خانوادشون اخلاقیات خاصی دارن که ایشون صلاح میدونه بانظرخودش هدیه بخره؟که حرف و حدیثی درنیاد توش؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
خوب توام سوتی بده دیگه از این کارا نکنه    

دقيقا تشكر كرد اول ميخوام بگم چيه جريان بعد بگم اهان قابلي نداره ببخشيد ديگه من ميخواستم واسه خود كوچولو اسباب بازي بخرم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!