2777
2789
عنوان

ناهار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 72 پست

نوش جونت عزیزم

ما اصلا ماکارونی دوست نداریم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

منم مرغ برا همسرم گذاشتم برا زرشک پلو چونکه خودم مرغ نمیخورم اصلا برا خودمم گوشت گذاشتم البته برا عصر چونکه همسرم ۶میاد خونه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ناهار؟ باشگاه ؟؟؟؟ 

من تازه میخوام صبحانه بخورم، تازه صبحانه هم فقط قهوه و شیر و کیک 

ورزش هم دم غروب میرم، چه خبره اول صبحی میرید باشگاه  

تازه بعد باشگاه میخوای ماکارونی هم بخوری که چاق بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم گفت من میارم چیزی درست نکن حالا نمیدونم چی میخواد بیاره 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

کتلت با سبزی خوردن.

وای هوس کردم برم درست کنم سبزی خوردنم دارم 😋

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
میرزا قاسمی متنفرم ازش

😂😂😂 چه عکس بامزه ای

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دوستان عزیزم همگی غذاهاتون نوش جانتون باشه انشالله همیشه سفرتون رنگی و با برکت باشه ♥️♥️♥️

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

نمیدونم🥴همین الان دخترم ازم پرسید ماماااااان ناهار چی داریم

پاشو دست به کار شو غذای مورد علاقشو درست کن😍