2777
2789

سلام

من این ماه اولین باری بود ک اقدام داشتم

یکی دو روز زودتر از موعد پریود شدم با خونریزی خیلییی کمتر از همیشه

اولش ک اصن پد کثیف نمیشد و وقتی میرفتم دستشویی معذرت میخام خون میدیدم

همونروز تا شب یکم بیشتر شد اما بازم مث همیشه با لخته های زیاد نبود 

فرداشم همینطور و کم بود

امروز روز سومه و دیگه تقریبا خونریزی تموم شده و فقط یکم لکه های قهوه ای میبینم 

ینی حدودا یکروز و نصفی فقط خونریزی خفیفتر از همیشه داشنم. همیشه پریودام ۵_۶ روزه هستش 

حالا بنظرتون اینو بذارم ب حساب پریودی یا بی بی چک استفاده کنم ؟

تجربه من این بوده که وقتی اقدام میکنی پریودت نامنظم میشه حجمش  کم میشه و این نشونه اینه که به زودی باردار میشی مثلا دوره بعدش.

تهوع هم وقتی قلب بچه تشکیل بشه میاد سراغت مثلا یک هفته از موعد پریودت ک بگذره

👶❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من این بوده که وقتی اقدام میکنی پریودت نامنظم میشه حجمش کم میشه و این نشونه اینه که به زودی ب ...

البته من اینجوری بودم

یادمه دوهفته عقب افتاد پریودم اومدم نی نی سایت نوشته بودن عقب یا جلو افتادن نشونه اینه که ماه بعدش باردار میشی

که من ماه بعد شدم

ملی حالا بی بی چک زدن ک هزینه بالایی نداره میخوای بزن

👶❤
البته من اینجوری بودمیادمه دوهفته عقب افتاد پریودم اومدم نی نی سایت نوشته بودن عقب یا جلو افتادن نشو ...

اره ببینم اگه امروز همین لکه هام تموم شد بزنم

چون میخام برم مسافرت اینجوری خیالم راحتتر میشه

من هنوز پری نشدم ی هفته مونده علائمم زودتر شروع شده تقریبا شرایط شمارو دارم 😅

من کلا زیاد توهم میزنم مخصوصا  قبلا 🤣🤣

از من ب شما نصیحت حالا ک یه هفته مونده اصلننن بهش فکر نکن یا حداقل سرچ نکن دربارش وگرنه از خواب و زندگی میفتی 🤣🤣

من این مدل پریودی خیلی واسم عجیب بود .هی میگم نکنه لانه گزینی بوده مثلا بعد دوباره میگم نهههه باز ک توهم زدی 🤭😆

حالا ببینم اگه امروز دیگه کلا تموم شد لکه بینیم یه بیبی میزنم. ولی میدونم ازین شانسا ندارم و منفیه 😓😐✌️

من کلا زیاد توهم میزنم مخصوصا قبلا 🤣🤣از من ب شما نصیحت حالا ک یه هفته مونده اصلننن بهش فکر نکن یا ...

وای دقیقا مثل همیم😂😂😂😂😂😂😂چقده تفاهممممم

من شوهرم از خودم بدتره تا میام حواسمو پرت‌کنم میپرسه الان چیمیشه باید چیکار کنیم😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای دقیقا مثل همیم😂😂😂😂😂😂😂چقده تفاهممممممن شوهرم از خودم بدتره تا میام حواسمو پرت‌کنم میپرسه ا ...

وای من روز ۱۳ سیکلم یهو سرگیجه شدید گرفتم

شوهرم گفت نکنه حامله اییی؟

گفتم لعنتییی هنوز تخمک نذاشتم من حامله کجا بود 🤣🤣🤣🤣🤣