سلام دوستان من تا یک سال بعد زایمان دارو مصرف میکردم خیلی خوب بود فقط تو ا ر گ ا س م مشکل داشتم ولی یه مدت بعد قطعش دوباره حالم بده این بار یه مدل دیگه همش دلم میگیره همش حس گریه دارم همسرم گفت دوستامونو ناهار شام دعوت کنیم یه بار ک قبل اومدنشون استرس گرفته بودم گریه میکردم ولی بعدش قشنگ کارارو انجام دادم یه بارم تو مسافرت کلی دلم گرفت گریم گرفت انگار ک با خانوادمون بیشتر خوش میگذره البته باهاشون قبلا مسافرت رفته بودیم از طرفی همش حس میکنم من به خانمای اونا نمیخورم اونا کلا فازشون یه چیز دیگس من یه چیز دیگه حس میکردم اونا دوتا خودشون رو به بودن با من ترجیح میدن نمیدونم شایدم زیادی حساس شدم اصلا خوش نگذشت بچمم تو مسافرت فوق العاده لجباز تر شده بود اصلا حرف گوش نمیداد نمیخوابید چیکار کنم روانشناس و مشاوره فردی خوب سراغ دارید؟اصلا کسی تو این دنیا شبیه من هست یا من تحفه از آسمون نازل شدم؟خودمو دوست ندارم حقیقت اینه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم واقعا چیکار کنم قرص هم ک ادمو بدتر میکنهمن یه مدت خوردم و بهتر شدم ولی بعدش از اولشم بدتر شد ...
من امروز ویتامین ب ۱۲خوردم شب هم کلسیم و روزش دی خورده بودم حس بهتری داشتم ولی دلخوش نمیکنم میترسم فردا دوباره بد باشم چون اینطوری میشم یه روز خوب یه روز بد