2777
2789
عنوان

خاهش میکنم یه لحظه بیاین ✋✋

145 بازدید | 7 پست

چنتا سوال دارم 

کسی که از بچگی موهاش خشک باشه بعد یدفعه چرب بشه اخیرا  

دلیلش چیمیتونه باشه؟؟  اختلال تو بدن ممکنه دلیلش باشه؟  یا مثلا چربی خون  یا کبد چرب ربطی داره؟ درمان داره؟

کاش منم سنگدل بودم    کاربر اقا👍💙

بیشتر به هورمون مربوطه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دارو اوکی میشه؟

آره 

با شامپو و اینجور چیزام حل میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه اخه شامپو و چیزای دیگه استفاده کردم حل نشده میخام از ریشه اوکی بشه مثل قبل خشک بشه

ازمایش بدین اوکی میشه

🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹

إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1»

وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللّهِ أَفْواجاً«2»

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَ اسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کانَ تَوّاباً

هنــگامی که نصرت الهی فرا رسید .مردم را دیــدی که دستــه دستــه در دین خدا وارد می شونــد . پس پروردگارت را همراه با سپاس و ستایش تسبیح گوی و از او آمرزش بخواه که او توبــه پذیــر است .

سلام و رحمت خدا بر شما شیعیان مهدی صاحب الزمان عج و بندگان صالح خدا ✋

ما به نصرت و کمک خدا به

قله ها نزدیک میشیم 🌄

و به پیروزی های بزرگ میرسیم.

در حدیث می‌خوانیم

:هنگامی که حضرت مهدی عج ظهور کنند ،مردم دنیا فوج فوج به او ایمان می آورند (وارد دین اسلام میشند )🤩

اون روز مغرور نمی‌شیم و شکر و ذکر خدا رو به جا بیاریم. 

به امید روزهای طلایی ظهور 🌞

دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین ✨

شما دعوت شده به تاپیک امام زمان هستین 

اسمتون رو تگ کردم آبی نشد اینجا مزاحم شدم 

تاپیک آخرم 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ