2777
2789
عنوان

بچها یه سوال خییییلی واجبه

1595 بازدید | 40 پست

سلام ته این لیست خرید اینو نوشته ینی از این کارت کشیده شده ؟ نمیشه فهمید کارت ب کارت کرده یا اونجا کارتو کشیده ؟ خییلی واجبه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پارسیان الکترونیک ک نوشته ینی چی . راهی هست من بفهمم این خرید با چه کارتی کشیده شده ؟؟ مغازه برم نمیدونن بهم بگن ؟؟؟

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اههااا سود خرید یعنی از هرچی خریدی دو سه هزارتومان تخفیف فروشگاهی داده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اون پارسیان الکترونیک ک نوشته ینی چی . راهی هست من بفهمم این خرید با چه کارتی کشیده شده ؟؟ مغازه برم ...

پارسیان الکترونیک سیستم بانک که از پوز یا همون دستگاه میگیرن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پارسیان الکترونیک سیستم بانک که از پوز یا همون دستگاه میگیرن

ولی رسالت منظورش کارتی هست ک باهاش حساب شده ؟

تا جایی که من میدونم نه نمیگن آخه اونا صدتا مشتری دارن 

ولی رسالت منظورش کارتی هست ک باهاش حساب شده ؟

رسالت سیستم بانک که فروشگاه به متصله

خب حالا مثلا چی شده؟؟شاید برای خونه مادر یا خواهر یا یکی از اقوام خرید کرده.ذهنت رو به جاهای بد نبر.

مادر نداره با خواهرش اینا هم رابطه ای نداره مطمعنم برا اونا چیزی نگرفته اگه گرفته بود میگفت  .این مغازه سر کوچمونه