2777
2789
عنوان

بچها یه سوال خییییلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 40 پست
اخع یع مدت هم هس شک داشتم ولی سعی میکردم خوشبین باشم . توروخدا بنظرت راهی هست من بفهمم اینارو خودش ...

منم یه مدت همش خوشبین بودم الکی حالا طرف مقابلم گرگ پدرسوخته شده،،، مردا همه مثل همن،، این رسید خرید عزیزم چیز مهمی نیس،، اگر میخای برو لیست تراکنشها تو اپ ببین 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
اگه با گوشی کارت ب کارت کنه . کارت نکشه بازم بهش این رسیدو میدن؟

نه دیگه اگه با گوشی واریز کنی فقط پیام رو خود گوشی انتقال پول میاد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شک داری مگ چیزی ازش دیدی تاحالا؟

رمز گوشیشو بلد بودم یه مدت رمز گوشیشو عوض کرده ک گفت چون همکارام سرکار رمزو بلد بودن عوض کردم من نگفتم رمزو بده خودشم نداد . میام پیشش سریع گوشیشو میزاره کنار ک اتفاقا دیشب گفتم چرا من میام سریع میزاری کنار گفت برا اینک باهم باشیم گوشی چیع 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

این مغازه ای ک ازش گرفته با یه دختره ک حساب میکنه اشنام ولی شیفتی جا بجا میشن اگ برم بپرسن بنظرت حضو ...

خو حالا اومدیم شیفتش نبود اگه باشه چیزی ممکن واسه اینکه اینطوری خیلی شر شده دیگه کسی اطلاع نامیده میگن ما نمیدونمیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو حالا اومدیم شیفتش نبود اگه باشه چیزی ممکن واسه اینکه اینطوری خیلی شر شده دیگه کسی اطلاع نامیده می ...

راه دیگه ای نیست بفهمم ؟

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

راه دیگه ای نیست بفهمم ؟

تا جایی که میدونم فقط همون پیام واریزی از گوشی چون میگید واریزی از طریق موبایل بوده 

البته اگه پاک نکرده باشه   بعدش چقدر ذهنت درگیر کردی ی خریدی بوده

تا جایی که میدونم فقط همون پیام واریزی از گوشی چون میگید واریزی از طریق موبایل بوده

نه من فک کردم این رسالت ک تهش نوشته منظورش اینه ک شوهرم با رسالت حساب کرده چون کارت رسالتش پیش من بوده اون روز .اما الان فهمیدم ربطی نداره پس ممکنه از یه کارت دیگش کشیده 

نه من فک کردم این رسالت ک تهش نوشته منظورش اینه ک شوهرم با رسالت حساب کرده چون کارت رسالتش پیش من بو ...

اره رسالت بانک‌ سیستم بانک فروشگاهی ربطی به عابر نداره