2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم 🥺🥺🥺

283 بازدید | 18 پست

زندگی خیلی فشار میاره  خیلیییی 

بغضم ترکیده ...💔

شما هم فشارشو حس میکنین ؟

اونجایی که هزارتا دغدغه داری ، خیلی چیزا رو مخته، درگیری چندین چیز باهم ،اونجایی که خیلی چیزا کاری از دستت بر نمیاد باید بپذیری اونجایی که خیلی چیزا رو خودت باید ب تنهایی حل و فصل کنی 

منم دیشب داشتیم پیاده روی میکردیم یه خانم مسن با زانو خورد زمین رفتم بلندش کنم بنده خدا اشک گوشه چشمش بود و گفت اینقدر مشکل دارم زانوم خالی میکنه فشارم بالاس ،خلاصه خیلی دلم سوخت و کاریم ازم برنمیاد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که زیر فشار زاییدم الآنم از فشار حاملم   

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

فقط دلم به معجزه های لحظه آخری خدا خوشه🥺🌸

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

والا

😬😂🦋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اخی دقیقا همینطور

غصه نخور ، زندگی رو سخت نگیر اخرش زنده ازش بیرون نمیای🦋💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوتا دارم یکی سقط کردم

الهی بگردم   منم پوکیدم الان نصف موهام سفید شده ۲۴سالمه 

ولی زندگی همینه سخت نگیر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40