2777
2789
عنوان

وابستگی به معلم

717 بازدید | 31 پست

یه معلم داریم فک کنم واقعن عاشقش شدم پارسال ۳جلسه بجای معلمای دیگ اومد ک روش کراش زدم اما دیروز فهمیدم معلم هنر امسالمونه فقط حرف زدیم خیلی ازش خوشم اومد جوونم هس اما۳۴سالشه😁

امروز یادش اوفتادم کلی حس خوب گرفتم اما یهو یچیزی تو ذهنم گفت اخر سال دیگه نمی بینیش خود به خود گریم در اومد 🥲💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز میگن بیاین مثل اروپایی ها روشن فکر باشیم دختر و پسر همش قاطی باشند تو مدارسبه یه معلم مرد رحم نم ...

بابا زنههه دوست داشتنم عین یه عشق نیست انگار حس یه دوست خوب میده ولی خیلی بیشتر چجوری بگم؟

ای خودااااا 😐😐😐😐

عزیزم منم یه معلم زبان داشتم خانم بود اینقد دوستش داشتم اخر سال رفتم بغلش کردم کلی گریع کردم البته اونم منو دوست داشت بعضیا ب ادم حس خوب میدن اینجا نمیدونم چرا اینقد فکرشون مریضه فک‌میکنن طرف حتما مرده یا اگه زنم باشه باز فکراشون مریضه خاک بر سرا 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد