2777
2789
من هرکاری میکنم نمیشه اصلا حس زنانگی ندارم

منم همینم ،تو ذاتم نیست ولی دیدم مردا چطور جذب زنای شیطون و شاد میشن .

تنها کاری که تونستم بکنم این بود که سعی کردم کمتر غر بزنم ،بیشتر بی خیال و شاد باشم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
حالا شوهرم از کارمند زن جماعت متنفره میگه مردها کار را راحت راه میندازن. ولی زن ها نه.

مردها به کارمند زن به چشم پایین تر نگاه می‌کنند زیاد احترام قائل نمیشن اونا هم اذیت می‌کنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بشدت پرانرژیو گرمه من جرات نمیکنم اصلا حرکتی کنم

😂😂😂😂😂😂😂

پایدار باشید

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دیگه نیست روهواس😔

پس چرا یهو انقد تناقض پیش اومد😐😐😐

ان شاء الله درست میشه 

یعنی باید درستش بکنید 

با همدیگه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

مردها به کارمند زن به چشم پایین تر نگاه می‌کنند زیاد احترام قائل نمیشن اونا هم اذیت می‌کنند

شوهرم ارباب رجوع بود. رفته بود یک اداره ای. کار اداری داشت.  

واای نه. شوهرم خیلی با شخصیته. 

تو محل کارش همه دوستش دارن. 

اینطوری نیست. خودم هم قبلا شاغل بودم.

باشه بابا شما با شخصیت باش 

من اصلا به شوهر شما گفتم ؟ اول نظر. و بخون بعدش ریپ بزن 

خودم دیدم ادمها برای اینکه کارشون راه بیفته چه چاپلوسی هایی که نمیکنند 

اینطوری نیست. خودم هم قبلا شاغل بودم.

تو ایران فکر کنم شما نیستی 

۹۰ درصد مواقع مردها از کارمند زن طلبکار هستن 

همسر شما هم همین طوره میگی از کارمند زن بدش میاد 

اول چیزی که نوشتی بخون بعد نظر بده 

ریپ هم نزن دیگه 

باشه بابا شما با شخصیت باش من اصلا به شوهر شما گفتم ؟ اول نظر. و بخون بعدش ریپ بزن خودم دیدم ادمها ب ...

آدم ها همه شبیه هم نیستند 

مردها همه شبیه هم نیستند. 

یکی ساده است. یکی چاپلوس.