2777
2789
عنوان

بعد خوندن گزارش بزنید لطفاً اسکرین هم میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 42 پست
کاش نگی بهش اینا رو....خودش مطمئن باش چند برابر شما تحت فشاره.مگه با گفتن این حرفا چیزی درست میشه

حرصم میگیره از کاراش رفته برادرشو اورده تو کار دید جواب نمیده زده بیرون داداشش لیست طلبش رو نوشته فرستاده براش میدونن هیچی درنیورد 

بعد این میخواست موتور بفروشه برا همونا 

موتوری که از دهنم گرفتم قسطشو دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحتم از بیفکریش نمیدونی چقدر التماسش کردم که بزاره چند سال دیگه که به امنیت مالی برسه

درکت میکنم شوهر منم سر هر کاری میره چندماه بیشتر دووم نمیاره مدام امنیت شغلی نداریم منم قصد دارم سوپرمارکت بزنم توکل بر خدا 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
زندگی برای اکثر مردم سخت شده ، با شماتت کردن شوهرت به جایی نمی رسی . نونوایی که خوبه . فکر راههای اف ...

میدونی از خودخواهیش لجم گرفت میگفتم برو سرکار مردم ضامنمون شدن قسط داریم می‌گفت بزار از ضامن کم بشه بزار منو ببرن زندان

فقط سر لجبازی می‌گفت که مغازه بزنه

محل کم تردد و  بد انتخاب کرده با کرایه بالا

نونوایی هم ازاد پزه 

طرفدارش کمه

نون لواش؟ینی نونوایی درآمد ندارع اصلا؟ اون منطقه بجز شما هم نونوایی هست؟ ما هم قراره نونوایی بزنیم و ...

نون بربری ازاد پز

تو یکی از اصلیای بالاشهرمونه 

ولی این ته اصلی که تردد نیست 

نونوایی هم 5 تا تو همون خیابونه 

ببین حق میدم بهت تو ام خسته ای.چقد لجباز شوهرت کاهی آدما لازم چوب یه دندگیشونو بخورن.

میدید داغونم میدید شبا تو رختخواب گریه میکنم فک میکرد عقل کله 

می‌گفت سر یه سال خونه دارت میکنم

الان پول پیش هم نداره اضافه کنه

دندونم درد میکنه بیمه نیستم پولم نیست برم درمانگاه 

معذرت میخوام عفونت شدید گرفتم با خارش و سوزش چون بیمه نیستم نمیرم 

یه بار قرص خوردم خودمو بکشم بردنم بیمارستان پول نداشت بده بابام اینا دادن

دلیل قرص خوردنمم همون کاراش که تو بیپولی میخواست وسایلمو بفروشه برا خونوادش درصورتیکه خودشون دارن بی مدیریتی میکنن و تو کل فامیل مغروفن به ولخرجی 

درکت میکنم شوهر منم سر هر کاری میره چندماه بیشتر دووم نمیاره مدام امنیت شغلی نداریم منم قصد دارم سوپ ...

من مشکلی با مغازه زدن ندارم ولی گفتم بزار قرضا کم بشه امنیت پیدا کنیم 

الان چند ماه قسط ندادی 

می‌گفت با درامد یه روز دخل کل قسطا رو میدیم

حرصم میگیره از کاراش رفته برادرشو اورده تو کار دید جواب نمیده زده بیرون داداشش لیست طلبش رو نوشته فر ...

میفهمم چی میگی.سخته.این موردا رو جداگانه بدون کنایه در مورد کارش بهش بگو.بگو با شرایط ما چراغی که به خانه فرض است به مسجد حرام نباید دست به موتور بزنی.باید با زبون نرم و ارامش بگی تا قبول کنه.با دعوا و سرزنش فقط ارامش زندگیتون از بین میره.الان کنار هم باشین تو این موقعیت 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

باچندتاسوپربزرگ حرف بزن ونون ببربراشون یابارستورانا وغذاخوریا اگردوربرتون ازاداراهاوشرکت وکارخونه هست که غذامیدن به کارمنداشون قراردادببندنونشون شماتامین کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بهترین درآمد رو داره کدوم شهری؟

میدونی مشکل چیه اسی میگه آزادیم یعنی آرد یارانه ای بهشون نمیدن خیلی گرون پاشون میفته تو اون خیابونم ۵ تا نونوایی دیگ هست خب معلومه مردم میرن اونا

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉