2777
2789
عکس های شهید سید حسن نصرالله رو نگاه می کردم و دخترش خیلی غمگینم مردانه زندگی کرد و مردانه پر کشید خ ...

بله واقعا درسته 🥲هعی

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید حالم خوب نیست می‌دونم ضرر داره 🖤 برای لذت نیست از افسردگیه

تصمیم بگیر دیگ نکشی سخته ولی میتونی اگه بخوای

اره خیلی درد رو‌ دلمه ممنونم گلم دعا کن بتونم چون واقعا سخته از ته دلت دعام کن 😓

من برات دعا میکنم انشالله که کنار بزاری و بعدش زندگیت عالی شه

امروز شوهرم خونه اس تواین فکرم کاش یه دوست پایه داشتم بچه هارومیذاشتم پیش شوهرم باهم میرفتیم دوردور

😂😂واقعا آدم به یه رفیق صمیمی نیاز داره همیشه

🥹🥹واقعا عالیه

الانم داره بارون میاد 🤭

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
از این مورد خیالم راحته به جن اعتقاد ندارم😂✋

ایه ی قران کنار درمورد جن به کنار چیزی رو که دیدن و حس کردنم اعتقاد نداری

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
ایه ی قران کنار درمورد جن به کنار چیزی رو که دیدن و حس کردنم اعتقاد نداری

دیگه هرکی یه باوری داره دیگه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خدا بیامرزشون

ممنونم خدا اموات شما رو هم بیامرزه  🌹

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزمممم خدا رحمتشون کنه تسلیت میگم

ممنونم خدا اموات شما رو هم بیامرزه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم