2777
2789
عنوان

رمان خونا کمککک

176 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر میشه لطفاً اگه اسم این رمان رو میدونید راهنمایی کنید 👇

یه دختر بود به اسم بارش که پدرش فوت کرده وبرادرش تو زندانه به خاطربدهی های پدرش، بعد یه پسره به اسم شهاب نجاتش میده از تو خیابون که میخواستن بهش ت... کنن بعدتوخونه شهاب میمونه وباهاش عقد میکنه بعدش ازش حامله میشه پسره خیلی خیلی غیرتی ا.بعد دختره تنهاش میزاره فک میکنه پسره دوسش نداره میشه.

اینو نخوندم

من کلا رمان کم صفحه نمیخونم بالاتر از ۲۰۰۰ صفحه میخونم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان ازدواج احباری چیزی داذی😂

باورت میشه اسم رمانا یادم نمیمونه؟قبلا دو سه سال پیش اسماشونو مینوشتم یادم نره ولی الان فقط میخونم 

یه رمانی ک دوست داشتم ساقی بود

ازدواج اجباری دوست ندارم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
باورت میشه اسم رمانا یادم نمیمونه؟قبلا دو سه سال پیش اسماشونو مینوشتم یادم نره ولی الان فقط میخونم ی ...

پشت کوهی هم کوتاه بود ولی دوبار خوندمش

مگس هم باحاله اینارو دوسه سالی میشه ک خوندم