2777
2789
عنوان

از خستگی وحشتناک میخوام گریه کنم

563 بازدید | 19 پست

اسباب کشی بدون کمک و دست تنها تو یه کشور دیگه خییییییییلی سخت تر از چیزیه که فکرشو میکردم

وسایلم بیشتر از حد انتظارم بودن. خونه جدید طبقه چهارم بود و از شانس من دقیقا این روزها داشتن آسانسور رو تعمیر میکردن. کلللل وسایل رو خورد خورد از دیشب تو دست گرفتم چهار طبقه بردم بالا اومدم پایین رفتم خونه قدیمی دوباره آوردم بالا 

کمرم تا مونده. از شدت پا درد و بدن درد و خستگی خوابم نمیبره...

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیروی کمکی نمیشد بگیری ؟

یه خانمی که قبلا واسه تمیزکاری اومده گفتم یه سری چمدون رو با ماشینش آورد و کمک کرد از پله ها آورد و بالا ولی وسایل دیگه مث کتابا، وسایل اشپزخونه، خوراکیا و‌‌... همه رو خودم بردم. 😭 تازه فردام باز یکم خرده ریز مونده. خونه قبلی رو هم باید یه تمیز بکنم بعد تحویل بدم

کدوم کشوری؟خسته نباشی‌ گلم ولی در کل اسباب کشی دست تنها سخته ایران و خارج نداره .من با دوتا بچه که ی ...

ایتالیا. مرسی عزیزم ❤️ آره کلا اسباب کشی سخته ولی خب بازم میگفتم تو ایران کارگر هست، باربر هست, خانواده هیت حداقل یکی هست یه لیوان بده دستت من کلا امروز فقط یه نودل خوردم ۱۶ ساعت رو پا بودم هی بدو بدو کردم😂😭😭

بازم اگر برات مقدوره کمکی ببر کمکت کنه ، مجردی ؟ کدوم کشوری ؟

سر همینم پول خیلی زیادی دادم. دیگه تموم شد وسایل سنگین چیز زیادی نیس دیگه باید دندم نرم خودم یکاریش کنم 🥲😆😁 من ایتالیام

ایتالیا. مرسی عزیزم ❤️ آره کلا اسباب کشی سخته ولی خب بازم میگفتم تو ایران کارگر هست، باربر هست, خانو ...

مگه اونجا نمیشه کارگر گرفت؟من خانوادم کانادان ولی خواهر زادم برای جابجایی نیرو کمکی داشت.کامیون باربری اومد.غذا هم از بیرون نهایتا.چقدر سخت گرفتی به خودت

مگه اونجا نمیشه کارگر گرفت؟من خانوادم کانادان ولی خواهر زادم برای جابجایی نیرو کمکی داشت.کامیون بارب ...

عزیزم شرایط فرق داره خب. من دانشجو ام و کار نمیکنم. بورسیه دارم و باید هزینه هام رو بسیار زیاد مدیریت کنم، بورسیه م به صورت قسطی واریز میشه و این قسط از موعد پرداختش خیلی وقت گذشته و هنوز نریختن و من دارم از پولایی که خودم از قبل گذاشته بودم واسه روز مبادا خدج میکنم. گفتم برای بار های سنگین یه خانمی اومدن کمک و پنجاه یورو بهشون دادم ولی نمیتونستم هزینه بیشتر بکنم

ایتالیا. مرسی عزیزم ❤️ آره کلا اسباب کشی سخته ولی خب بازم میگفتم تو ایران کارگر هست، باربر هست, خانو ...

تو ایران کارگر هست؟!؟!

تو بقیه کشورا به کارگراشون چی میگن پیک می جان؟!

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

کجاش پیک‌می بازی در اورد بیچاره

دقت کنی به حرفش متوجه میشی تو ایران کارگر هست!!!

بقیه کشورا خدمه ندارن؟

کارگر ندارن؟

نیرو کمکی ندارن؟

من به شخصه خیلی ناراحت شدم از حرفش شمارو نمیدونم هیچ جوره هم نمیخوام مثبت فکر کنم راجبش🤦‍♀️

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀