2777
2789
عنوان

با اجازه‌ی پدر نمیتونم بگم🔪

255 بازدید | 18 پست

من خودم توی همین نی نی سایت خیلی به بقیه راهنمایی دادم ولی وقتی میرسه به زندگی خودم هیجی نمیدونم:)

چندوقت دیگه نامزدیمه پدرم توی این بیست سال به هیچ عنوان آدم خوبی نبود و رفتار درستی نداشت خیلی وحشتناک بود؛

از اونجایی که قراره عقد آریایی بگیریم به صحبت کردن من نیاز دارن و رسمه تو خانواده بگن با اجازه‌ی بزرگترا ولی من اصلا بزرگتری بالای سرم بزرگتری نکرد غیراز عموم.

نمیچرخه توی زبونم بگم با اجازه‌ی پدر و بزرگترا بله.

چیکار کنم؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اره
2
28%
نه
5
71%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش بگو بله اسم بانک بگیر جلوعه خانواده شوهرت زشته

خب درد منم همینه ممکنه تا سالها بگن تو که نگفتی با اجازه‌ی بزرگترا دخترعموهاش حرف تراشن خود مادرشوهر و پدر شوهرم ماهن

حالا مثلا بگی با اجازه پدرم چه لطفی به حال بابات داره؟ چه گلی میخوای به سرش بزنی با یه اجازه گرفتن ...

کاش میدونستی چقدر سخته با اون کارایی که اون کرد و ای کاش فقط کتک میزد:)

پس بهونه دست کسی نده ولش کن خیلی زشته بعدا باعث خجالتت میشه

نه متوجه منظورم نشدی..

ببین من هم نمیتونم بگم

هم اگه بگم پدر لامصبم نیشخند میزنه پیش خودش میگه بالاخره تا من اجازه ندادم تو نتونستی ازدواج کنی..یه چنین آدمیه

کاش میدونستی چقدر سخته با اون کارایی که اون کرد و ای کاش فقط کتک میزد:)

کتک زده؟؟؟؟؟ 

خب من اینو نمی دونستم، واقعا متنفرم از این جور پدرهایی، برعکس پدر من هیچوقت دست بزن نداشت خیلی خوش اخلاق بود فقط بد موقع افتاد و مرد.

میدونم اما خب باید ثبت بشه دختر همه چی مهریه تعهد هم آریایی انجام بده هم تنهایی برید اونجوری هم انجا ...

شاید جای دیگه عقد آریایی انجام دادیم.

واسه‌ی کلاس و این اتفاقات اواخر نیست؛ فقط من احساس میکنم فروخته شدم با عقد عربی.

شاید جای دیگه عقد آریایی انجام دادیم.واسه‌ی کلاس و این اتفاقات اواخر نیست؛ فقط من احساس میکنم فروخته ...

عزیزم شما که از داماد پول نمیگیری چقد تو ساده ای دختر مهریه حق شماست این عقد آریایی اینا مردای ایرانی جنبه ندارن که هرکاری دلشون بخوان می‌کنن باور کن ظرفیت ندارن که این بلاگرا هم عقد آریایی می‌کنن هم محضری عزیزم علمی ساده نشی هیچی تزاری مهریه و این چیزا