دلم خیلی گرفته. حال دلم بده. هر کاری دارم میکنم شوهرم رو راضی نگه دارم انگار برعکس جواب میده. دائم سر هرچیز بهم گیر میده. اصلا منطقی هم نیست که بشه باهاش حرف بزنم. توی دلم پر از عقدههای ناگفتس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مدت کم محلش کن خوب میشه،منو شوهرم متأسفانه یکسال شاید بیشتر دچارمشکل شدیم جوریکه من بود ونبودش برام اهمیتی نداشت،الان جوری شده که حاضرنیست یک لحظه ناراحت باشم
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یه مدت کم محلش کن خوب میشه،منو شوهرم متأسفانه یکسال شاید بیشتر دچارمشکل شدیم جوریکه من بود ونبودش بر ...
آخه با کممحلی حس میکنم بدتر میشه. جدا از این من نمیتونم جو سرد خونه رو تحمل کنم. بدم میاد که خونه گرمای محبت نداسته باشه به خصوص به خاطر بچم مجبورم بیشتر وقتا کوتاه میام تا فضای خونه از اون سردی بیرون بیاد