2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم خدا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست
عزیزم خورد و خوراک همسرت چجوریه ؟سرد مزاجه یا گرم?خونواده ش چجور ادمایین؟تو چه زمینه هایی بهت گیر می ...

خوردو خوراکش خوبه

توی همه چیز بهم گیر میده، یه ذره از یه جا سروصدا بیاد، داره فیلم نگاه میکنه میگه چرا صدا میدی

بچه یه رفتاری ازش سر بزنه، باز به من گیر میده. اصلا سر هرچیز کوچیک و بی‌ارزشب بهم گیر میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اظهار نظر رو از کجا و طبق چه منبعی درآوردی؟!من به اندازه‌ی کافی هم خوشگلم و هم به خودم میرسم. اص ...

نمی دونم، پس شوهرتون چشه؟ والا همه مردها در حسرت زیبایی همسرشون هستن، یادمه یه خواستگاری داشتم ردش کردم، رفت یه زن معمولی مایل به زشت گرفت، دیگه همه اش آه می کشید و غصه میخورد  

به زنش هم محل نمیذاشت

نمی دونم، پس شوهرتون چشه؟ والا همه مردها در حسرت زیبایی همسرشون هستن، یادمه یه خواستگاری داشتم ردش ک ...

اصلا هیچ ربطی به این چیزها نداره

اینها تخیلات ذهنی هست

من هم قشنگم، هم تحصل‌کرده، هم با اخلاق ولی...

خدا کنه آدم پیشونی داشته باشه

خوردو خوراکش خوبهتوی همه چیز بهم گیر میده، یه ذره از یه جا سروصدا بیاد، داره فیلم نگاه میکنه میگه چر ...

مردا اهن بدنشون کم باشه بی اعصاب میشن سعی اهن بگیری براش

ساده نباش حرفاشو همیشه جدی نگیر مثلا گفت سروصداست بگو اقای من چه بی اعصابه یا بگو خداروشکر تو خونمون صدای زندگی میاد عزیزم ناراحت نشو ناراحت میشی ناراحت میشم

سرو وضع بوی خوش خیلی تو رابطه تاثیر داره ایه الکرسی بخون اب بده بخوره

سرزبون دار باش تو مسئله خونه داری بچه داری تموم جربزه تو نشون بده سعی کن تو کنترل گر باشی تو خونه نه اون عرصه خونه رو براش تنگ کن باید فرماندهی خونه رو به عهده بگیری

به لباسش حتی الکی گیر بده عصبی شد غر غر کرد به شوخی و سرخوشی بگیر بذار ترک کنه 

انقد جدی گرفتی اونم خودشو جدی گرفته 

مردا اهن بدنشون کم باشه بی اعصاب میشن سعی اهن بگیری براشساده نباش حرفاشو همیشه جدی نگیر مثلا گفت سرو ...

میدونم چی میگی

ولی به خدا خسته شدم، حوصله‌م رو ازم گرفته. تنها دل خوشیم شده بچم. امروز از بس دلم شکست گفتم هیچ‌وقت نمیبخشمش. اون دنیا به پام هم بیفته نمیبخشم. تا الان بارها دلم رو شکسته، غرور و اعتماد به نفسم رو خورد کرده. دیگه انگیزه‌ای برای درست حرف زدن باهاش ندارم

میدونم چی میگیولی به خدا خسته شدم، حوصله‌م رو ازم گرفته. تنها دل خوشیم شده بچم. امروز از بس دلم شکست ...

بخاطر بچه ت سرپا شو باید به زور هم شده به اوضاع سرو سامون بدی 

هنوز دوست داره؟

انقدر دلم میخواد که یه گوش شنوا داشته باشه، باهاش حرف بزنم، عقده‌ها و دردودل‌های نگفته رو باهاش باز بکنم ولی چه فایده که اون گوش شنوا نیست. حاضر نیست صحبتهای طرف مقابل رو بشنوه. اصلا منطقی نیست که بخواد بشنوه. فوری هم به دعوا ختم میکنه. فقط دردودل‌هام رو به خدا میگم

آره

پس کارت اسونه مگه نمیگی بچه تو دوس داری پس بخاطرش اذیت بکش تا انشالله اوضاع به نفعت تموم شه خدا شوهرو بچه تو حفظ کنه عزیزم یک لحظه تصور نبود شوهرت می تونه داغونت کنه فقط بفکر این باش که بیشتر از روز قبل دوسش داشته باشی همه چیز اسون میشه