2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ی راهکار خوب باشه من مردم دیگهه از استرس خشته شدم

تو رو خدا اگه گفتن منو لایک کن منم از استرس دارم میمیرم باردار هم هستم تو رو خدا یادت نره

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
منم اینطوریم ،انقد استرس دارم چند مدته قلبم درد میکنه یهو تیر میکشه،میگم خدایا ی مشکل قلبیمون کمه ای ...

منم .‌پروپرانول میخورم واسه قلبه چیکار کنم خوب شم ؟؟؟خسته شدم امروز انقد بلند بلند گریه کردم اخه خدا حواسش نیست خسته شدم

‌ ‌
بجز دکتر چیکار کنم اخه

من یه بار رفتم پیش یه دکتر خوب بهم دارو داد اما نخوردم مامانم اینا گفتن ضرر داره پس چیکار کنیم ما ؟ چه قدر ما بدبختیم آخه زندگیمون همش با استرس میگذره هیچ لذتی ندارع

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
منم .‌پروپرانول میخورم واسه قلبه چیکار کنم خوب شم ؟؟؟خسته شدم امروز انقد بلند بلند گریه کردم اخه خدا ...

منم پرانول میخورم ،اسنتر میخوردم و کلونازپام اما خوب نشدم چون شرایط زندگیم بده تا وقتی درست نشه منم خوب نمیشم

نمیدونم واقعا عزیزم ،چون خودمم گرفتارشم

بنظر من چیزایی رو که ازشون استرس میگیری رو از خودت دور کن

ورزش کن باشگاه برو 

لباس هایی که میپوشی رنگشون شاد باشه مثه زرد صورتی آبی کمرنگ قرص هایی که میخوری رو کم کم از زندگیت حذفشون کن.....و اینو بدون که تو تنها نیستی منم کنارتم☺️مثل یک دوست اسمم ملیکاست