2777
2789
عنوان

ازدانشگاه رفتن میترسم کمکم کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 115 پست

عزیزم حست خیلی برام قابل درکه چون منم اینجوریم و استرسی اما قدم اول اینه بپذیرش بگو من ادمم و خیلیا این ویژگیپ دارن مثل من سختم میشه اما این قسمتی از منه و به رسمیت بشناسش  باور کن خیلیا این شکلین دلیلشم اینه باید فضا براشون امن باشه تا عادت کنن  عین جاییه که مهمونی دعوتین و غریبه ان و شما به زور میری بعد به زور برت میگردونن 😅 و به این فک کن خیلیا تو کلاس این شکلین و من از بیرون خبر ندارم واقعا 

حالا باید تمرکزتو از روش برداری ینی ذهنتو به این سمت ببر که یه هیجانی داشته باشه مثل اینکه اگه سرکلاس فعال باشم چی میشه یا اگه نمره ام بالاترین باشه چی میشه یا اگه فلان شه خوب میشه ،اینجوری کم کم عادت میکنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزه نمیریزن دخترا فتنه میکنن دردسر درست میکنن اونم وقتی روحت خبر نداره

خودم شاهدش بودم   یک دختره بیچاره سر این موضوع گریه کرد 

استاد گفت یه حیوان بیارید واسه تحقیق  

این کفتر اورد از دستش در رفت  تو کلاس  استاد دنبال کفتر کرد 

بعد دخترا هی می گفتن از پشته بوم خونت اوردی + هزارتا چیز 

واقعا اشک میریخت 

دخترا یکم بی رحمن سر این موضوعا

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

خودم شاهدش بودم یک دختره بیچاره سر این موضوع گریه کرد استاد گفت یه حیوان بیارید واسه تحقیق این کف ...

اینا بی رحم نیستن تو زبون ما ب اینجور آدما میگن خراب

راستی این واقعیت داره ک هیچ مردی تو دنیا ی زنو ب تنهایی دوست نداره؟

اینا بی رحم نیستن تو زبون ما ب اینجور آدما میگن خرابراستی این واقعیت داره ک هیچ مردی تو دنیا ی زنو ب ...

دوست داشتن خیلی پروسه خاصیه 

مگه اینکه یه مهر الهی بین ادما شکل بگیره 

من که تاحالا کسیو دوست نداشتم و نمی دونم

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

نمیدونممم چجوری دوق داری بگو منم ذوق داشته باشم😭

عشقم اخه چی بگم فکر کنم اضطراب اجتماعی داری یا شاید میترسی بری تو ی محیط ناشناخته اره؟موقعی ک مهمونی میری یا میری بیرونم اینطوری مگه؟اگه محیط زندگیتونم کوچیکه استرست طبیعیه ولی نه در حد قرص مصرف کردن ک دکتر برات تجویز کرده یا سرخود میخوری؟؟؟؟بعدم دانشگاه اتفاقا محیطش بهتر از مدرست پسرام کاریت ندارن کلا هیشکی به هیشکی کار نداره اونم ادمن ادم فضایی ک نیستن بهم بگو دقیقا از چی میترسی و وقتی بهش فکر میکنی استرس میگیری؟

دوست داشتن خیلی پروسه خاصیه مگه اینکه یه مهر الهی بین ادما شکل بگیره من که تاحالا کسیو دوست نداشتم و ...

اگه ی پسر توی کلاس خیلی ب ی دختر نگاه کنه ازونا ک ابرو برات میندازن بالا یعنی از دختره خوشش میاد؟🤣🤣🤣حتی با اینکه پیشنهاد نداده؟ برا خودم نیستا برا دوستم میخواستم 

اره دکتر قرص داد . چون تاحالا نرفتم‌میترسم .‌میترسم حالم بدشه

پیش روان شناسم برو ی نظرم حتما باید رو خودت کار کنی اینجوری تو رشته ایی هم ک انتخاب کردی موفق نمیشی یا آنقدر استرس بهت فشار میاره مریض میشی

اگه ی پسر توی کلاس خیلی ب ی دختر نگاه کنه ازونا ک ابرو برات میندازن بالا یعنی از دختره خوشش میاد؟🤣� ...

چطوری ابرو میندازن بالا 😂

بستگی به تایپ پسره داره اگه چرب زبون باشه هم خوشش میاد هم کرم داره  حالا اینکه چندتا ابرو بالا انداخته واسه چندنفر و نمی دونم 

وقتی از یکی خوشت بیاد یه حرکتی میزنی وگرنه کرم نداری یه دختر و تو توهم ببری که خوشت نمیاد و واست داستان درست کنه