2777
2789

گناه نکن خب چه کاریه؟ 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما به صفات ارزش گذاری کردیم مثلا بهم زدن ازدواج از دید همه میگن بده خوب ؟؟؟

قضیه بهم زدن ازدواج در دو صورت بررسی می‌کنیم

اگر یکی از افراد حقه باز باشه یه فرد دیگه ادم خوب باشه اینجا بهم زدن ازدواج کار مثبتی هست 

اما اگر دو فرد خوب باشن بهم زدن ازدواج کار بدی هست ...

و اما من ازدواج یک نفر بهم زدم ..اقا پسر حقه باز و خانم دختر دختر خوب صادق بود  در نقش یک غریبه اینکار انجام دادم و خدا صد هزار مرتبه شکر خوشحالم اینکار کردم ...پشتش برام کارما مثبت رحمت هم داشت 

به دنیا اوردن پسرم. بزرگترین اشتباه زندگیم بود چون دنیا اصلا جای خوبی نیست این عذاب وجدان تا اخر عمر با منه من همیشه به پسرم میگم  ببخشید تو رو وارد این دنیای وحشتناک کردم تو بیگناهی و من مقصرم. کاش عقلم کار میکرد . دنیا جای خوبی برای بچه ها نیست مخصوصا پدرو مادر باهم سازگار نباشن . بهش محبت میکنم تا شاید یه کم عذاب وجدانم کم بشه من به پسرم میگم شما بچه ها خود خدایین پاک و بی ریا. دنیای شماها خیلی پاکه اصلا دلم برای هیچ بزرگسالی نمیسوزه چون بزرگسالا هرچقدر هم خوب باشن اصلا به پای بچه ها نمیرسم . بچه ها خیلی مظلومند