2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  ترم اول را رفتم پیش استاد اخوان اصفهان خیلی خیلی مباحثشون جالب بود  عنبیه شناسی را که دیگه نگو خیلی خوشم اومد واقعا این دکترا باید برن کنار بااین طب اسلامی اگه جا بیافته 

نه .امتحان قراره بگیرن ازمون که هنوز نگرفتن .خیلی سختو زیاده اووووف .یه سری امتحان گرفتن همه افتادن

خیلی پیچیده است باید خیلی مطالعه وتشخیص داشته باشی ولی در عین حال خیلی جالب هست

من  ترم اول را رفتم پیش استاد اخوان اصفهان خیلی خیلی مباحثشون جالب بود  عنبیه شناسی را که ...

مگه میرن کنار؟؟ فوج فوج آدم میکشن عین خیالشون نیست مردمو با داروهاشون مریض میکنن .فقط پوووول .نمیرن کنار عزیزم فعلا جهل وجود داره تو کشورمون دوره دوره ی ایناس تو ایران .حالا جالبه آلمان و کشورای پیشرفته ۸۰درصد درمانا با داروهای گیاهی هست .

لا حول ولا قوه الا بالله
الان دیگه خداراشکر هم طب اسلامی هم طب سنتی داره حسابی جا میافته طبیب های خوبی هم تو کشورمون داریم بر ...

دو سه تا از این گیاه درمانی ها رفتم ولی خوب نشدم البته بیشتر حالت عطاری بودن همه شون' چند وقت پیش میخواستم برم پیش استاد خیراندیش که اونم باغ فیض مطبش رو بستن رفت 'کسی دیگه که خیلی خوب باشه رو متاسفانه تو تهران یا کرج نمیشناسم 'ساکن کرجم خودم'کسی اگه میشناسه کسیو که استاد باشه تو این زمینه' ممنون میشم معرفی کنه

خیلی پیچیده است باید خیلی مطالعه وتشخیص داشته باشی ولی در عین حال خیلی جالب هست

اگر علاقه داشته باشی خیلی لذت بخشه .خیلی هم مباحثش سختو پیچیده اس .برخلاف چیزی که مردم عامی فکر میکنن طب اسلامی یه جوشونده یا عرقیاته همین .خیلی مباحث عمیقه

لا حول ولا قوه الا بالله
دو سه تا از این گیاه درمانی ها رفتم ولی خوب نشدم البته بیشتر حالت عطاری بودن همه شون' چند وقت پیش می ...

میشه بپرسم مشکلتون چیه ؟ بیایید پیش استاد تبریزیان البته الان مشهدن ویزیت ندارن .برگشتن بیایید .قم هستن 

لا حول ولا قوه الا بالله
دو سه تا از این گیاه درمانی ها رفتم ولی خوب نشدم البته بیشتر حالت عطاری بودن همه شون' چند وقت پیش می ...

عزیزم شماکه میتونی بری قم اونجا خیلی طبیب خوب هست بازم براتون میپرسم طبیب خوب تو تهران کی هست براتون میزارم آدرسش را