2777
2789

هیچ کدوم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
طب مدرن. اگه طب سنتی جواب میداد چرا اون زمان همه میمردن از بیماری های پیش پا افتاده؟ حالا که راه د ...

به نظرم اون موقع ها اطلاعات آدما کم بوده واز سر سادگیشون نمیرفتن دنبال درمان شدن ولی الان طب سنتی واسلامی داره خیلی ازبیماریهارادرمان میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار طب سنتیم و درمان گیاهی،چند سال پیش سر دردهای عجیبی داشتم و پیش هر متخصص مغز و اعصاب رفتم ا ...

اون چی بود دراومد زرد رنگ بود ؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دوستان من از بچگی علاقه به درمان با گیاهان بودم بااینکه اصلا طعم جوشونده را دوست ندارم ولی میدونم که ...

منم طرفدارسفت و سخته طب سنتیم.بهم میگم پیرزن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ولی وقتی عوارض این داروهای شیمیای را تو دور وبری ها میبینم واقعا میفهمم که ما چقدر ازخودمون غافل موندیم میایم برای یه درد مون میریم پیش دکتر که خوب بشیم تازه هزارتا درد دیگه هم میگیریم

این بدن مارو کی ساخته ؟؟؟؟؟ ما ساختیم ؟؟؟ دکترا ساختن ؟آمریکاییا ساختن ؟ نه خدا ساخته 

قلب کبد ریه استخوان مغز همه ی همه ی خدا ساخته واسه همینم هست خودش باید بگه بهمون که حالا چیکار کنیم با این بدن چطور ازش نگهداری کنیم که دچار مشکل نشه یا اگر شد چیگار کنیم رفع بشه بیماری. حالا بهتر از امام معصوم کی میتونه کمکمون کنه ؟  اونا علم الهی دارن .خدا خودش این بدن رو داده خودشم میدونه چی به دردمون میخوره . قطعا و حتما طب مدرن به گرد پای طب اسلامی نمیرسه که هیییچ بلکه آسیب زننده هم هست .همونطور که همه شاهدش هستیم لازم به گفتنش نیست 

لا حول ولا قوه الا بالله