2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم حلقشو در آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست

لطفا کوتاه بیاین 

به خاطر دوتا بچتون ❤️

خیلی گناه دارنا 🥺❤️

من سنم خیلی کوچیکتر از اینه ک بخوام راهنمایی کنم ولی فقط برای بچه هاتون نگران شدم و دلم رفت سمتشون 😓

همسرتونم شاید اون لحظه ی مشکلی داشت یا سر یه موضوعی داشت فکر می کرد یا به هردلیلی اعصابشون خورد بود ولی شما کوتاه بیاین 🙏🏻🌸 

به نظرم بیش از ۵۰ درصد زندگی مشترک رو خانم خانواده شکل و فرم می ده 

اینو زندگی پدر و مادرم بهم ثابت کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مهمونی گرفتم و همکارام دعوت کردم خانم و آقا بودن با همکارای مرد من دوست شدن و قرار باغ گذاشتن از طرف امکانات من دعوت شد بعد خودش هر چی دوست داشت میخواست ببره این باغه بهش گقتم بار اوله برو اگه جوش خوب بود دفعه بعد دوستاتون ببر بدش اومد هر چی دوست کج و کوله داشت برد باغ همکارم منم خیلی خجالت کشیدم اما بازم مهم نبود از پررو بودن و غیر منطقی بودنش لجم گرفته هیچی یکم دعوا کردیم بعد گفت برو دنبال کاراش و بعدم حلقشو درآورده اسکل الان ۳ روزه حرف نزدیم حتی همکارم فهمیده بود بحثمون شده هی میگفت اذیتش نکن آبروی منو برده

کآرایی که تو خونه انجام میدی مثل ظرف شستن ،غذا پختن ، مرتب کردن و.... باید پولشو بده بهتون

میگه وظیفته

من خودم شاغلم دو تا بچه ها رو میبرم مهد و مدرسه بعد از سر کار خسته میام همه کارا با منه اونم فقط میره سر کار و بعدش دیگه گوشی دستشه تا آخر شب ساعت کاری هر دو مون تقریبا مثل همه

لطفا کوتاه بیاین به خاطر دوتا بچتون ❤️خیلی گناه دارنا 🥺❤️من سنم خیلی کوچیکتر از اینه ک بخوام راهنما ...

نه جدی نیست قهره اما هر بار که قهر میکنیم همین جمله رو میگه مسخره