خداییش لطفا دروغ نگید من امروز به دوستام خیلی کم راهنمایی کردم چون نمیدونم کی راست میگه کی دروغ بخاطر وجدانتونم که شده تاپیک دروغ و الکی نزنید بعضیا واقعا به دردو دل نیاز دارن باعث میشین فک کنیم اونام دروغ میگن
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
باور کن حتی در مورد تاپیکی با موضوع کوچک هم شک دارم دروغه یا نه
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
هر بار هم ببینم یا حس کنم تاپیک دروغه فقط رد میشم...
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
تو کار خودت رو بکن دلداری بده ولی خودت رو درگیر نکن بخون بگذر کمک خواستن کمک کن من با این روش کسی در ...
اخه طرف خیلیا دیدم بخاطر حرفاش غصه میخورن که چرا زندگی بقیه اینقدر لاکچریه ولی واسه ما دراون حدنیست خب منم دلم میسوزه کارزشتیه توصیه پیامبر(اکرم(ص))اینه که هر گز مثلا پبش کسی که لباس مناسب نداره لباس گرون نپوشید برای مثال