2777
2789
عنوان

دلم واسه خواهرم خیلی تنگ شده

291 بازدید | 10 پست

۶ سالشه آخرین ترم دانشگاهمه برگشتم خوابگاه هیچ وقت اینقدر لم براش تنگ نشده تازه امروز اومدم خوابگاه ولی گریم میاد دلم میخواد برگردم خونمون نمیدونم چم شده

هم اتاقیام جدیدن امروزم سعی کردم اوکی شیم دوست شیم دخترای خوبین به خاطر این نیس که هم اتاق قبلیام عوض شده؟ این حجم از دلتنگی هیچ وقت تو من وجود نداشته

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم این حسو داشتم کدوم شهر دانشجویی؟

بروجرد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اولشه سخت نگیر بخودت بالاخره از خانواده دور شدی یکم سخته

آخه ترمای قبلی اینقدر دلم براش تنگ نشده بود اون زنگ میزد گریه می‌کرد میگفت بیا خونه الان وحشتناک دلم تنگ شده قیافش یادم میاد گریم میگیره با اینکه اصلا آدم احساسی و به قولی نازک نارنجی نیستم میگم یه وقت اتفاقی براش نیفتاده باشه اینجوری هی میاد تو ذهنم نگرانشم بدموقع ام هس زنگ بزنم

دل ب دل راه داره اومم همینقد دلتنگ شده

آره اونم به من وابستس اوایل مامانم می‌گفت از خواب بیدار میشده میدیده نیستی گریه می‌کرده به خودمم زنگ میزد میگفت بیا خونه الان براش عادی تر شده

بد به دلت راه نده اگه خیلی نگرانی تماس بگیر غریبه نیستن ک

راست میگی با خودشم حرف میزنم یکم دلم آروم بگیره مرسی بابت وقتی که گذاشتی⚘️❤️