2777
2789
عنوان

کیا الان باردارن😍

79 بازدید | 12 پست

چند هفته اید؟ خودم ۲۸ هفته و از ۱۵هفته لگن درد دارم...شما چی؟

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میرم تو۲۷هفته واژنم خیلی دردداره تکوناشون داخل واژنمه و درددارم شکمم هم سفت میشه بعدیهوشل میشه ...

منم همینم

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
میگم شمام داخل واژنتون دردمیکرد؟

من بیشتر لگن درد دارم

چه خبره؟خداکمکمون میکنه انشاالله

داخل واژن درد میگیره راه رفتنی یا فقط چن دیقع سرپا بودنی ببخشیدا برا من هردو قسمت ینی واژن مقعد درد میگیره انگار فشار روشه نمیتونم راه برم

دراز میکشم نمیتونم پاشم

وختی زیاد میشینم دیگ نمیتونم دراز بکشم

ادرار اصا ی دیقه هم نمیتونم نگه دارم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
داخل واژن درد میگیره راه رفتنی یا فقط چن دیقع سرپا بودنی ببخشیدا برا من هردو قسمت ینی واژن مقعد درد ...

ن من راه نمیرم خوابیدم بلندمیشم ک فشاربدی ب واژنم میادولی همینم ک خوابیدم واژنم دردمیکنه من استخوان مقعدم دنبالیچه میگن چی میگن؟اونجاخیلی دردمیکنه بشینم دیگ نمیتونم بلندبشم دردمقعددرحالت عادی ازپری روده هامیشه ونفخ شماحواست باشه یبوست نگیری

ن من راه نمیرم خوابیدم بلندمیشم ک فشاربدی ب واژنم میادولی همینم ک خوابیدم واژنم دردمیکنه من استخوان ...

وای دقیقااا همونجا 

برا منم درد داره

الان ی هفتس درگیر یبوستم ادم میترسه زیاد دسشویی بمونه🥺🥺

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷