یکساله ندیدمش واسه جشن تعیین جنسیت ام دعوتش کردیم نیومد البته جواب مارو نداد داییم بهش گفته بود .خیلی اعصابم ریخته بهم همش تو فکرشم خوابشو میبینم . یعنی یه زن ارزش دوری داره ک قید دخترت رو بزنی بخاطرش . چند بارم زنگ زدم گوشیمو جواب نمیده .
سیسمونی هم ک خودم دارم گم کم میخرم😭از اول بارداری هیشکی از خونوادم پیشم نیمدن
دیگه میبینی که تازگی میگن ازدواج که کردی اولویت همسرته.بچسب بهش.بابای شما هماز این قاعده پیروی کرده.شما همبچسب به همسرت و بچت.با این تزهای روشنفکری روز به روز همه تنها و تنها تر میشن متاسفانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محکم باشقوی باشمن بارداریم نه مادرم نه پدرم نبودن فوت کردنخاهرم اصلا نیومد دیدنیم فقط موقع زایمان او ...
خدا بیامرزتشون.منم مامانم فوت شده .هیشکیو ندارم وقتی میرم سیسمونی بخرم از تنهاییم بیشتر بغض میکنم از نگاه خونواده شوهرم خجالت زدم.بابام وضعش خیلی خوبه اما حتی نگف دخترم سیسمونی میخاد یا ن
این اسمش انتظار داشتن نیست. محبت پدر و فرزندی و نیاز به محبت پدر و مادر اسمش انتظار داشتن نیست. حق ...
ممنون از درکت . حالم خیلی گرفته هست هیچوقت فکر نمیکردم دوران بارداریم بابام سراغم نیاد . احوالم رو نگیره وقتی میدونه مامانم فوت شده هر دختری الان بیشتر ب خونوادش و محبتشون نیازمند
کاملادرکت میکنم. متاسفانه پدر بزرگ من اینطوری بود. ولی ما بزرگ شدیم و شدیم همه جیز مامانمون. اینق ...
سخت تر اینه ک حتی یه نفر بهت سر نزده تو دوران بارداری استراحت مطلق بودم اوایل و همه کارامو خانواده شوهرم انجام دادن .برام دعا کن از پسش بربیام دست تنها بچه دنیا بیاد نمدونم چیکار کنم