2777
2789

مثلا من یه دورانی عاشق لی مین هو بودم شدید میخواستم زبون کره ای یاد بگیرم برم کره باهاش ازدواج کنم حالا من ۱۴ سالم بود اون بیست خوردی سنش بود اون مدقع😐 تمام تصویر زمینه گوشیم همه جا عکس بود به همه هم نشون میدادم🤣😐

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

اره رفیقامم کراش بودن روش ولی من هیچوقت از کره ای ژاپنی و چینی ها خوشم نیومد متنفرم ازشون

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

من هنوز در دوره خز نوجوونیم ولی خداییش با اینکه کیدراما و کره رو دوس دارم هیچوقت افکار سمی ازدواج و اینارو نداشتم صرفا طرفدارم   

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره رفیقامم کراش بودن روش ولی من هیچوقت از کره ای ژاپنی و چینی ها خوشم نیومد متنفرم ازشون

الان ازشون خوشم نمیاد فیلماشونم نمیبینم ولی هنوز لی مین هو و فیلماشو دوست دارم

من هنوز در دوره خز نوجوونیم ولی خداییش با اینکه کیدراما و کره رو دوس دارم هیچوقت افکار سمی ازدواج و ...

دوره ما تباه بودن خواهرم🤣🤣

بعضی رفیقامم هستن واای

مثلا الان هنوز اگه ۱۵ سالم بود صد درصد مطمعنم رو بی تی اس کراش میزدم اون موقع رو گروه سوپر جونیور گیر بودم نمیدونم میشناسی یا ن