2777
2789

نزدیک ۱ ساله باهمیم قصدمون ازدواج هست چند روزیه حالش خوب نیس بی حوصلس بخاطر اینه ک مغازه رو جمع کرده صاحب مغازه ملکشو میخواست چطور حالشو خوب کنم؟؟؟🥲

اینم بگم تو فضای مجازی کمرنگ شده نمیخوام فکر کنه تو این روزا کنارش نیستم خیلی ب فکرشم چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش وقت بگذرون

براش غذا بپز

سعی کن سر گرمش کنی با فیلم بازی خرید 

انرژی داشته باش میری پیشش

و بهش بگو حرفاتو بهم بگو بزار حرف بزنه آروم شه زیاد نظر نده یا هی گیر نده بهش 

فقط زیاد گیر نده بهش. به حرفاش گوش بده. و اضهار نظر نکن. فقط گوش بده. اگه. مالی توانشو داری کمکش ک ...

من بهش نظر دادم متاسفانه🤦🏻‍♀️

گفت مغازه نیس بهش گفتم تو برنامه دیوار زیاد هس (خودمم چک کردم) گفتم یا برو املاکی 

نمیدونم چطور باهاش قرار بزارم 

میخوام قرار بزاریم ببینمش ولی ازش بی خبرم نمیدونم پیام بدم یا ن

آره دیگه پیام بده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اشکال نداره طبیعیه

بیشتر آقایون وقتی ناراحتن با کسی حرف نمیزنن دوس دارن تنها باشن

بهش زمان بده

خودش پیام میده

اگرم خواستی همین پیام رو بگو و اینکه درکش میکنی میخواد تنها باشه

بعد خودش میخونه

اشکال نداره طبیعیهبیشتر آقایون وقتی ناراحتن با کسی حرف نمیزنن دوس دارن تنها باشنبهش زمان بدهخودش پیا ...

میترسم خواهر🥲

بهش پیام بدم بخونه حتی اگه جواب نده؟ 

اشکال نداره طبیعیهبیشتر آقایون وقتی ناراحتن با کسی حرف نمیزنن دوس دارن تنها باشنبهش زمان بدهخودش پیا ...

آخرین پیاممو سین نزد 

تو پیامک این حرفارو بهش بزنم 

کوچیک نمیشم ؟