2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ریاضی من خودم با اقای عزیزی ارتباط گرفتم و بنظرم واقعا شاهکار بودند سلیقه ای هست بیشتر انتخاب د ...

ببخشید من برای سطح قوی اگه بخوام باهاشون بردارم اوکیه؟

یا سر چیزای پایه ای می‌مونن...

چون شنیدم از سطح آسون شروع میکنن 

دوکاربره
از بین اینا شجاعی و عزیزی معروف ترن و بچه ها بیشتر باهاشون اوکی میشن اون دو تای دیگه اسمشون رو هم نش ...

دآره ولی برای دهم‌نه فکر میکنم

شجاعی و عزیزی تدریسشون در چه سطح هست؟قوی یا متوسط یا ضعیف؟

مدرسم یکم سطح بالاعه میخوام‌خودمو برسونم به نظرتون سطح این دبیر ها خوبه؟

آخه شنیدم از آسون شروع میکنن گفتم شاید رو آسون بمونن

دوکاربره
ببخشید من برای سطح قوی اگه بخوام باهاشون بردارم اوکیه؟یا سر چیزای پایه ای می‌مونن...چون شنیدم از سطح ...

ایشون خیلی از مطالب بیسیک شروع میکنن و جوری از پایه میسازن و میان بالا تا سطح های خیلی قوی و بنظر من که سرعت تدریسشون هم خیلی عالی هست 

با روحیه من که خیلی سازگار بودند و تنها دبیر ریاضی هستن که قبولشون دارم 

بازم میگم همش برمیگرده به ارتباط و حسی که شما میگیرید پس اول یک تدریس از ایشون ببینید بعد تصمیم بگیرید

دآره ولی برای دهم‌نه فکر میکنمشجاعی و عزیزی تدریسشون در چه سطح هست؟قوی یا متوسط یا ضعیف؟مدرسم یکم سط ...

من ریاضی با کرمی دارم عزیزی رو نمیدونم ولی شنیدم خوبه. شجاعی من خودم میبینم یکم با لحنش اوکی نیستم ولی اینجوریه که کامل انواع تیپ سوالایی که از یه مبحث طرح میشه رو توضیح میده و بعد تستای کنکور همون مبحث رو حل میکنه سوالای خیلی سطح بالا کار نمیکنه که بنظرم واقعا هم نیاز نیست و مهم اینه که درسنامه رو کامل توضیح میده دیگه خودت تست بزنی دستت راه میفته 

راستش من خودم سطحم متوسطه واسم خوبه کسایی که سطحشون خییییلی بالاعه معمولا با کلاسای انلاین و اینا زیاد پیش نمیرن.اگه مدرست خوبه و خوب درس میدن معلمات شاید بهتر باشه تایمت رو برا فیلم دیدن نزاری و خودت تست زیاد بزنی