2777
2789
عنوان

علائم بچه ای ک وایتکس خورده

535 بازدید | 27 پست

سلام 

خانما بچه ای ک ضد لکه خورده چجوریه ؟؟ 

بچه ما دستش بوده نمیدونیم خورده یا نه خیلی استرس داریم 

یکم بهش شیر گاو دادیم  چیکار کنیم دسترسی به اورژانس نداریم 

علاعمی نداره اما میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  زنگ بزن اورژانس راهنمایی میکنن

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

دهنشو بو کن 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا بچه هاتون هر شب وایتکس میخورن؟ 

شبی نیست تو سایت نبینم تایپک وایتکس خوردن بچه رو 

با اون کوفتی رو بذارید حموم در حموم رو هم ببندید

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خدا کنه نخورده باشه تمام ریه روده هاشو داغون می‌کنه

زنگ بزن اورژانس

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

چرا بچه هاتون هر شب وایتکس میخورن؟ شبی نیست تو سایت نبینم تایپک وایتکس خوردن بچه رو با اون کوفتی رو ...

دیگه شما به بزرگواریت ببخش   مامانش رفته دسشویی بچه رفته درو قفل کرده با بازی کردن بعد رفته تو کمد دور کمد و ضد لکه تا مادر سرصدا کرده مامانبزرگ رفته بو ضد لکه بلند شده نمیدونیم خورده یا نه چقد شما بد حرف میرنید 

دستاش بو میداد اما دهنش انگار بو نمیداد

چندسالشه؟

درش باز بود ؟

از اون بچه هاس که هرچی میدی دستش میزاره دهنش؟؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون