2777
2789
عنوان

ولی من چقدر اون شب غریب بودم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 22 پست
دقیقا من اولین شبی که فهمیدم بچم مرده فکرمیکردم تا صبح طاقت نمیارم،ولی چه میشه کرد باید زندگی کرد،حک ...

خوشبحال نی نی ایندت که یه مادر قوی داره اصلنم نگران نباش خواهر من دوبار توی شرایط شما بود تحت نظر دکتر الان ۷ ماهه بارداره 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یعنی چی خون نرسیده، یعنی ایست قلبی نبوده عزیزم؟ خدا ایشالله به زودی دامنت و سبز کنه 🩷تول پیگیری ...

نمیدونم همه سونوها گفتن جفت عالیه، آب دور بچه عالیه، آزمایش ژنتیک کاملا سالمه،

فقط شاید بخاطر ترس یا شوک مادر خونرسانی به جنین قطع شده،

ممنون از دلداریت گلم، باید خیلی خودمو تقویت کنم چون بشدت ضعیف شدم، هم جسمی هم روحی

خوشبحال نی نی ایندت که یه مادر قوی داره اصلنم نگران نباش خواهر من دوبار توی شرایط شما بود تحت نظر دک ...

ممنون از لطفت مهربونم،

انشاالله خواهرتون بسلامتی فارغ میشه و یه عمر از وجود بچش لذت میبره

الهی عزیزم، باهمه وجودم میفهمم اون موقع چی کشیدی،بازخداروشکر یه فرشته گیرت اومده،منم بشدت افسرده شدم ...

ایشاله بزودی همه گریه هات به خنده تبدیل میشه. بهترین آرزوها رو براتون آرزو مندم.🌹

ممنون از لطفت مهربونم،انشاالله خواهرتون بسلامتی فارغ میشه و یه عمر از وجود بچش لذت میبره

فدات شم انشاالله شما هر چی زودتر دخترتو بغل کنی (میگم دختر چون دختر دوست دارم 😅🤣)

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ