2777
2789

اینکه خاستگار خوب رو بدون دلیل منطقی صرفا بخاطر اینکه نمیدونی با خودت چندچندی رد کنی، ممکنه با این کار دستی دستی آینده عاطفیم رو به خطر انداخته باشم؟یعنی ممکنه طرف قسمتم بوده باشه و خودم باعث تغییر سرنوشتم شده باشم؟؟🥺خدایا کاش ادم از آینده باخبر بود من نمیدونم چی درسته چی غلط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خدا قسمت منو زودی برسونه🙂

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

قسمت یعنی اینکه با هم ازدواج کنید

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بله قسمت اینه اون آدم سر راهت قرار بگیره و شما خودت باید بررسی کنی ببینی مناسبه یا نه. ممکن مورد خوبی باشه و شما رد کنی و در آینده پشیمون بشی. وگرنه اینطوری نیست که بگیم اگه قسمتت بود حتما باهاش ازدواج میکردی. بالاخره خودتم صاحب اختیاری

زندگی جاری است ...

تغییر سرنوشت یک فرد  زمانی شکل می‌گیرد که فرد   ناشکر و ناسپاسی  کند و با

اصرار و خواهش و دعا و گریه و زاری به روی خواسته خود تاکید کند و از اون چیزی که خدا بهش داده به دلایلی ناخشنود باشد و همچنین با  گناه کردن و نزول بلا 

حالا اگه اون خواستگارت آدم خوبی بوده و سلیقه ش به شما میخورده  از نظر تیپ و شخصیت 

قطعا اون لطف و رحمت خدا بوده

اما اگه همینجوری جواب رد دادی و دعا و گریه و زاری برای خواسته خودت نداشتی و ناشکر و ناسپاس هم نبودی

بنظر من فکر نکنم باعث تغییر سرنوشت شده باشه