2821
2789

الان سزارین کلا ممنوع شده من حتی از بیمارستانای خصوصی مشهدم پرسجو کردم خیلی دنبال سز بودم الان میبینم همه میرن گنبد دوتا بیمارستان خصوصی داره که سز انجام میده خب  این چجوریه؟اگ اتفاقی بیوفته واسه کسی کی جوابگوعه؟چرا انقدر مد شده همه میرن اونجا ندیده و‌نشناخته سز میشن؟من دکترم مشهده از اولم قرار بوده مشهد زایمان کنم طبیعی اما میترسم خیلی از طبیعی توی سرم افتاد برم گنبد سزارین کنم اما مامانم نمیزاره و اینک بایک ماما صحبت کردم گف. ریسک جونته پزشکی ک نمیشناسی بری زیر تیغش از طرفی یک پزشک زنان هم گف که نصف بیشتر مریضاش میرن گنبد سز میشن 

کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟تجربه ای داشته؟هرچیزی ک بتونه دراین زمینه کمکم کنه سزارین تو گنبد توسط دکتر ناشناس یا طبیعی تو خصوصی مشهد با دکتر خودم 

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهرحال دکتر عملت می‌کنه دیگه، مثلا شما میری پیش دکتر خودت مگه بجز مطب کارش رو دیدی؟؟؟ مگه می‌دونی تو لیبر و اتاق عمل چجوریه؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مشهدم یکم سرچ کنم حتما پیدا میکنی کسیو که قبول کنه، من کلا اولویتم سزارینه،اصلا طبیعی رو قبول ندارم،شما خوددانی، ولی بگرد و یه دکتر رو شده باپول راضی کن سز کنه

الان مشکلت با گنبد چیه؟ خوب دوس نداری نرو دیگه

مشکل اینک ندونسته و نشناخته همه دارن میرن بدون اینک چیزی از دکتراش بدونن بعدم من راهنمایی خواستم چرت و‌پرت نخواستم گفتم مرددم اگ کسی میدونه راهنمایی کنه نه چرند وپرند بگه مشکلت با گنبد چیه!مشکلی ندارم

بهرحال دکتر عملت می‌کنه دیگه، مثلا شما میری پیش دکتر خودت مگه بجز مطب کارش رو دیدی؟؟؟ مگه می‌دونی تو ...

نه خب حقیقتا ندیدم الانم خیلی دلم میخاد برم گنبد اما یک ماما گف ندیده و‌نشناخته نرو و فلان 

مشکل اینک ندونسته و نشناخته همه دارن میرن بدون اینک چیزی از دکتراش بدونن بعدم من راهنمایی خواستم چرت ...

چقدر بی اعصاب 😐 چرت و پرت چیه مگه چی کفتم😐😐 اصلا هرکار می‌خواد بکن چیکار مردم داری 

😍

چقدر بی اعصاب 😐 چرت و پرت چیه مگه چی کفتم😐😐 اصلا هرکار می‌خواد بکن چیکار مردم داری

میخواستم از تجربیات مردم بدونم اوسکول

میخواستم از تجربیات مردم بدونم اوسکول

واقعا بی ادب و بی شخصیتی ، بیچاره اون بچه ای که قراره از تو ادب یاد بگیره ، به جای سزارین و زایمان به فکر جای مناسب برای سقط باش که اون بچه رو بدبخت نکنی 

😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز