2777
2789
عنوان

عکس کسی که باهاش خیانت کرده📷

469 بازدید | 16 پست

تا وقتی که کسی همچین تاپیکی میزنه و همه شروع میکنن به گفتن بزار بزار بدونید اگه مشکل و بدبختی پیش میاد نتیجه کار های خودتونه 

وقتی هنوز یه عده اینقدر شعور ندارن که عکس کسیو بی اجازه جایی نزارن همینه که هست 

با یه عنوان چرت که مشخص نیست راسته یا دروغ شاید از روی دشمنی با اون فرد همچین عنوانی زده و ابروی اون خانم و اقا را میبره 

یک درصد فکر کنید یه اشنا اون شخص ببینه بردن ابروی دیگران تاوان داره!!!

تازه اینو بگی میگن ناراحتی برو بیرون

یا میگن خودش پیج اینستاش بازه

چه ربطی داره تو چه حقی داری بذاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تازه اینو بگی میگن ناراحتی برو بیرونیا میگن خودش پیج اینستاش بازهچه ربطی داره تو چه حقی داری بذاری

دقیقااا میگه خودش گذاشته فضای مجازی 

مثلا عکس گذاشته ایسنتا گفته من خائنم؟؟ 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا میگه خودش گذاشته فضای مجازی مثلا عکس گذاشته ایسنتا گفته من خائنم؟؟ 😐

بعد یه وقتایی توهم میزنن

شوهره با یکی سلام میکنه فک میکنن خیانت کرده

خلاصه اینجا خیلی داستان داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خیلی مزخرفن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دقیقااا میگه خودش گذاشته فضای مجازی مثلا عکس گذاشته ایسنتا گفته من خائنم؟؟ 😐

اصلا اینا اینقد نمیفهمند که شاید یک خانومی خیلی زیبا نباشه ولی خیلی چیزهاداشته باشه ک خودشون ندارن ک دارن عکس طرف مسخره میکنن!

خیانت توجیح نداره ولی بیشعوری انگارداره

ولی من مخالفم با نظر شما 

آدم خیانت کار خیلی کثیفه باید همه جا مشخص بشه 

چهره شو همه ببینن تا برای عبرت بشه 

همون‌طور ک اون دل ی زن یا مردی  رو شکسته ،،،باید آبروی اونم بره 

متاسفانه یا خوشبختانه من هنوز انقد دل گنده نشدم بتونم راحت از بعضی مسائل بگذرم 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اصلا اینا اینقد نمیفهمند که شاید یک خانومی خیلی زیبا نباشه ولی خیلی چیزهاداشته باشه ک خودشون ندارن ک ...

ارهه راس میگی😐تازه من حواسمم به این نبوود 

فقط تو زیبایی میبینن یه کلمه نمیگن اخلاقم بده خاله زنکم 

ولی من مخالفم با نظر شما آدم خیانت کار خیلی کثیفه باید همه جا مشخص بشه چهره شو همه ببینن تا برای عبر ...

من گفتم ما اصلا از عنوان مطمئن نیستیم جامعه اینقدر بد شده یه موقع یکی دشمنی داره با یکی ،ولی با عنوان خیانتکار ابروشو میبیرن 

من گفتم ما اصلا از عنوان مطمئن نیستیم جامعه اینقدر بد شده یه موقع یکی دشمنی داره با یکی ،ولی با عنوا ...

تا اینجا شو دیگه نرفته بودم 

اگه این مورد باشه ک قطعا باید شکایت کنه طرف 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537