2777
2789

من ای وی اف کردم ولی فهمیدم هیچی تا ماه دوم آخرش حالم بد میشد ویار داشتم شدید بد غذا شدم عجیب از بوی تاید وصابون دوست داشتم   

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس جای امید هست که نداشته باشم .چون سر اولی خیلی اذیت شدم خیلی بده ویار

خداروشکر که نداری.

آره خیلی من شب تا صبح جلوی در بالکن بودم گرما بدترم می کرد.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

من خیلی ویار صبحگاهی داشتم تا نیم ساعت بد بودم ،سر معدم خیلی می‌سوخت

اره خیلی بد شب که خواب نداشتم صبح آب می‌خوردم سر دلم میخواد انگار آتیش خوردم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نی نیتون بدنیا اومد پر مو بود؟؟

اذه الان پنج سال ونیمش +++اره خیلی خداروشکر بزرگترشد ازبین رفت 

دختر منم خیلی گیسو کمند بود .میگن بچه پر مو باشه سوزش معده زیاده

الهی خوشبختی شو ببینی اره منم منم از مامانم خاله اینا شنیدم