2777
2789
عنوان

کی میاد فردا با هم نماز شب بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه عزیزم. منم دعاتون کردم

همچنین قشنگم... از صمیم قلبم ممنونم

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

منم خوندم و دعات کردم ان شاالله حاجتت روا ❤️

ممنونم ازت مهربون. تشکر میکنم

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

قبول باشه عزیزم. منم دعاتون کردم

یه تاپیک دیگه زدم 

امروز میخوام نماز حضرت علی رو بخونم

اگه دوست داشتین اونجا هم بیاید  

منم خوندم و دعات کردم ان شاالله حاجتت روا ❤️

یه تاپیک دیگه زدم 

امروز میخوام نماز حضرت علی رو بخونم

اگه دوست داشتین اونجا هم بیاید  

عزیزم زمان خوندنش کی هست؟

هر زمانی که فرصت کردی و برات مناسب بود. فرق نداره

ممنون که معرفی کردی. انشالا بتونم میخونم. دعاگوی شما و دوستان هم هستم لیلی جان. مرسی ازت🌹

قربون لطفت

عاقبت بخیر بشی و دلت شاد باشه الهی مهربون

میشه برای منم دعا کنین اسمم مبیناست💔

قابل باشم حتما عزیزدلم. الان اسمتو یادداشت میکنم... الهی که معجزه ی خدا رو با چشمای خودت ببینی و اشک شوق بریزی