2777
2789
عنوان

کی میاد فردا با هم نماز شب بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم منم بگید تو نماز دوست داشتید🥲🤍برا منم دعا کنیدمن بلد نیستم نماز بخونم

اسمت رو بگو عزیزم

روش خوندنش رو نوشتم. خیلی آسونه  

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

سلام براتون آیت الکرسی میخونم توروخدا دعا کنید از بیماری بد دور باشم بیماری خطرناک نداشته باشم😭

سلام

الهی که لطف ویژه خدا شامل حالت باشه و سلامت باشی دخترم

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

اسمت رو بگو عزیزمروش خوندنش رو نوشتم. خیلی آسونه

اسمم سروین عزیزدلم

دعا کن برام که خیلی محتاجم❤️

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اسمم سروین عزیزدلمدعا کن برام که خیلی محتاجم❤️

قابل باشم چشم... حتما. حالت دلت خوش باشه الهی

سلام منم میام امشب باید بخونیم؟!

سلام عزیزم

آره امشب میخونیم  

اسمتو تو قنوت همین فائزه بگم؟

منم میخوام بخونم امشب زهرا دعام کنید لطفاً ❤️ ❤️

سلام زهرا جان

برای منم دعا کن لطفا

لیلی هستم

مرسی که همراهی میکنی