2777
2789
عنوان

کی میاد فردا با هم نماز شب بخونیم

405 بازدید | 82 پست

سلام

روش خواندن نماز شب:

۱) ابتدا چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ولی با نیت نماز شب می‌خوانیم.

۲) دو رکعت نماز شفع: 

• رکعت اول ان حمد بعد ناس
  • در رکعت دوم حمد و فلق
  • رکوع و سجود و تشهد و سلام

۳) یک رکعت نماز وتر:

• یک بار سوره حمد و ۳ بار توحید و یکبار سوره فلق و یکبار سوره ناس 
  • قنوت: برای چهل مومن طلب استغفار می‌کنیم: الهم اغفر فلانی و ..... (بیشتر یا کمتر مشکلی نیست)+ هفتاد مرتبه «استغفرالله ربی و اتوب الیه»+ هفت مرتبه «هذا مقام العائذ بک من النار»+ سیصد مرتبه «الهی العفو»+ دعای «اللهم اغفرلی و ارحمنی و تُب علیَّ اِنک انت التواب الغفور الرحیم».
  • رکوع و سجود و تشهد و سلام

+ تسبیحات حضرت زهرا

این هم آموزش تصویری:

تسبیحات حضرت زهرا:

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

سلام، درخواست دوستی میدم اد کنید

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نماز هم نخونیم میتونیم ملحق شیم؟

بله عزیزم 

خیلی هم عالیه که همراهی می‌کنید

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

اسم منم اضافه کنین ممنونم

حتمااااا

همین سه چهار نفریم

اسمتو بگو که توی قنوت دعات کنم

من لیلی هستم

میام

اسمتون رو بگید که موقع خوندن نماز شب برای هم دعا کنیم

من لیلی هستم

برای همین نام کاربری لطفاً دعا کنید شما هم اسم بگید من تو قنوت دعاتون میکنم❤️

سلام ریهان جان

من لیلی هستم

حتما برات دعا میکنم تو قنوت

امیدوارم هر چی که میخوای و حالتو خوب میکنه همون بشه