2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آتیش خاصیتش سوزوندنه 

و آب خاصیتش خیس کردن 

اینا متعصب نیستن فقط اینجورین 

در مورد رابطه زن و مرد هم همینه 

پسر دوست معمولی نمیشه

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یوتیوب بدتره

طرف ادیت اینستا میزنه اهنگ پونک میذاره که زنان تو‌بازی جرات حقیقت ساده بازی میکنن و مردا جراتشون اینه که با اسلحه دنبال هم بیوفتن

نمیدونم ودف چرا اینکارو میکنن

اصولا اکثرا عادت کردیم قصاوت بیجا کنیم 

بدون اینکه بفهمیم و درک کنیم طرف چه شرایطی داره طبق تفکر خودمون نظر میدیم و راهنمایی میکنیم 

عادت کردیم جنس خودمونو بالاتر و برتر از جنس دیگه ببینیم و جنس مخالف بکوبیم 

و بعد بیاییم از دلتنگی و نرسیدن و این حرفا بنویسیم 

متاسفانه ماها اشتباهو صحیح میدونیم 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
موافقمبعضی از فمنیستا، عصاره شو در آوردن🤦🏻‍♀️

کلا اصل فمنیست منطقیه 

برابری 

ولی بعضی ها فقط افکار مریض خودشون رو میچسبونن به فمنیست

واقعا الان بدترین چیز اینه که مردا مخصوصا در سال های اخیر دیدگاه های کاملا جنسی ای نسبت به زن دارن که بحثش خیلی مفصله 

کلا اصل فمنیست منطقیه برابری ولی بعضی ها فقط افکار مریض خودشون رو میچسبونن به فمنیستواقعا الان بدتری ...

من با برابری کاری نداشتم... 

اما

مرد ستیز بودن و زن ستیز بودن انسانی و جذاب نیست

این جنگ بشر علیه بشر باس تموم بشه=) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.