2777
2789
عنوان

گربه رفته تو کانال کولر نمیتونیم درش بیاریم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتاده له سمت پایین کانال کولر؟

ببین کانال اینطوزیه ک به سه قسمت تقسیم شده دوتاش رفتن تو اتاقا یکی تو هال اینا هی اینورو اونور میرن ولی از اون دریچه ای ک بازه نمیپره بیرون

من اگه خیلی اعصابم خرد بشه کولرو روشن میکنم گربه بره به درک😡

🤐🤐🤐🤐🤐🤐

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

کاش تهش مینوشتی من دوتا گربه دارم از جونم بیشتر دوسشون دارم اینو ک خوندم یجوری قلبم ب درد اومد بغض ...

عکسشونو میفرستی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من اگه خیلی اعصابم خرد بشه کولرو روشن میکنم گربه بره به درک😡

شما که بعد از ظهر خیلی داشتی گریه زاری می‌کردی چطوره بین مخلوقات خدا فرق می‌ذاری آدما رو خدا خلق کرده گربه‌ها رو شیطون خلق کرده که میگی بندازیدشون بمیرن مشخص شد افکار تاریک ذهن ات

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها مگه کولرو روشن کنم چی میشه فقط سرما میخورن نمیمیرن که گیر دادین به این دوستمون ک گفت کولرو رو ...

می‌میره حیوون 

و تفاصش پس میدی 

نکن اینکار

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین کانال اینطوزیه ک به سه قسمت تقسیم شده دوتاش رفتن تو اتاقا یکی تو هال اینا هی اینورو اونور میرن ...

کانال کولر افقی هست یا عمودی ؟

ببین دریچه کانال رو باز کن یه ظرف مرغ یا تن ماهی یا دل مرغ بذار  به بوی غذا میان 

خودتون اونجا نباشید برین جایی دیگه که اونا راحت بیان 

بچه ها یه چیزی میگم من خیلی بهم برخورد الانم دارم گریه میکنم اصلا شوخی ندارم 

اول من واقعا یه شوخی کردم همین وای واقعا خیلی بی ادبی کردین حتی بلافاصله بعدش گفتم که صرفا یه شوخی بود 

واقعا بی ظرفیتین